To je to što me zanima!

Bivši češki premijer priznao da je u vezi s šeficom svog ureda

Jana Nagyova prošli je mjesec uhićena u korupcijskom skandalu, a uhićenje je na kraju dovelo do pada češke vlade. Petr Nečas je podnio ostavku na funkciju
Vidi originalni članak

Bivši češki premijer Petr Nečas priznao je da je bio u vezi sa svojom bliskom suradnicom Janom Nagyovom koja je upletena u korupcijski skandal, piše Reuters.

Uhićenje njegove ljubavnice prošli je mjesec dovelo do pada tamošnje vlade. Nečas je dao ostavku kada je Nagyova s još šest ljudi optužena za korupciju i zloporabu ovlasti. Bila je njegova predstojnica ureda, a Nečas je sada rekao da je njihova veza čvrsta i da je namjerava nastaviti. 

Podmićivala zastupnike

Podsjetimo, Jana Nagyova je optužena da je podmićivala zastupnike, kao i za korištenje vojno-obavještajne službe za osobne interese. 

Nagyova je ilegalno nadzirala i Nečasovu suprugu od koje se on sad razvodi. 

Nakon uhićenja Nagyova je tvrdila da je Nečasovu suprugu nadzirala radi sigurnosti, a bivši premijer tvrdio je da o tome nije ništa znao te da ga ljubavnica nije natjerala na razvod. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • user_258803 15.07.2013.

    Češe Čeh ovu Češericu ko da je šećer!

  • duccobucco 14.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Alex127 14.07.2013.

    a kaj ce sad s njom ak je otisla u cuzu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare