To je to što me zanima!

Bivši članovi uprave Podravke dobili milijun kn od osiguranja

Iako im je sva imovina blokirana zbog zahtjeva Podravke da nadoknade 400 mil. kuna štete Marinac je dobio 400.000 kuna, a ostala trojica po 200.000 kuna
Vidi originalni članak

Darko Marinac i Zdravko Šestak, bivši predsjednici Uprave Podravke, te bivši članovi Uprave Saša Romac i Josip Pavlović otkupili su svoje police životnog osiguranja i dobili milijun kuna, piše Jutarnji list. Iako im je još u istražnom postupku sva imovina blokirana zbog zahtjeva Podravke da nadoknade 400 milijuna kuna štete Marinac je dobio 400.000 kuna, a ostala trojica po 200.000 kuna. Podravka je menadžerima godinama uplaćivala premije od 4000 eura godišnje. Sada su taj novac morali sami uplaćivati pa je, uz visoke troškova obrane, vjerojatno i to bio razlog otkupa polica. Otkup police životnog osiguranja se, naime, ne isplati jer osiguranja isplaćuju znatno manje od ukupno uplaćenog. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ispravak_navoda 11.07.2011.

    Ah, odlicno! ja sam se vec zabrinul za njihovu dobrobit.... sva sreca pa se sad moze uplatit jos par rata za brod i vikendicu.... nesreca za dlaku izbjegnuta!

  • JunFan 11.07.2011.

    Ovoj zemlji više nema spasa, previše se tu nakotilo kriminalaca koji svaki jebeni dan isisavaju tuđe novce u svoje privatne džepove, mislim da bi mi trebali totalno krahirati da bi se moglo početi ispoćetka, ali ispravno.

  • klaus1 11.07.2011.

    pametnom čovjeku je sve jasno.Ova državica je u kanđama opasnog političko-kriminalnog podzemlja,instaliranog s razlogom,koji radi šta hoče.Kao da nam se svima smiju u lice i kažu kako se kriminal ipak isplati.Jaca na drugoj strani govori narodu da trebamo više raditi.Trebamo više raditi jer smo po nima "stoka sitnog zuba",koja kada će više raditi i to za manje,onda će oni moči još više krasti i rasprodavati.U odnosu na ovakvu "demonkraciju",socijalizam osamdesetih i devedesetih je bio "Raj nebeski".Narod je imao novaca koliko je htio ako je htio raditi.A sada su oni Romi koji tradicionalno pretražuju kante za smeče,začuđeni su konkurencijom "bijelih sakupljača plastičnih boca"koji iz dana u dan rastu kao gljive poslije kiše.Jer mi imamo HRVATSKU!!!A najavljeno je bilo da ćemo biti "druga Švicarska".Ali se druga Švicarska jedino "desila" jednom Todoriću,šverceru Rajiću,Rojsu,Škegri.....umalo Sanaderu,Polančecu itd....a ne nama "stoki sitnog zuba".

Komentiraj...
Vidi sve komentare