To je to što me zanima!

Bivši hotel Pevecovih prodali na dražbi za 22,4 milijuna kuna

Novi kupac hotela Picok je tvrtka ASR Informatika, u vlasništvu Adrijana Silvestra Radikovića. Za hotel Picok je Radiković izlicitirao 22,4 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Hotel Picok kojim su ranije šefovali Zdravko i Višnja Pevec prodan je na dražbi Trgovačkog suda u Bjelovaru. Večernji list javlja kako je novi kupac hotela tvrtka ASR Informatika, u vlasništvu Adrijana Silvestra Radikovića. On je inače donedavni izvršni direktor i sin vlasnika Toplica Sveti Martin, Rudolfa Radikovića, a za Picok je izlicitirao 22,4 milijuna kuna. 

Novi vlasnik će navodno zadržati sve radnike i hotelijerski biznis. Milijunskom svotom će se naplatiti Podravska banka, koja je kao vjerovnik imala hipoteku nad hotelom u sastavu posrnulih tvrtki Pevec Zagreb i Bjelovar. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 8

  • konjina 28.10.2011.

    višnja pevaljka u tom hotelu by the way taj koji je kupio hotel se usrećio povrat novca od ulaganja je 30000000 godina

  • goranbjelovar 27.10.2011.

    a jadan Željac sada kad nema svog hotela i carstva dođe na plac tijekom slobodnog dopusta popije Jeger i ode ali naravno misli da je to njegovo pa kako nemora platiti pišljivih 60 kuna koliko je runda za njega i njegove drage prijatelje!! samo jedna riječ "FUUUUUJ"

  • Senko666 27.10.2011.

    Pa kako se odnosio prema svojim zaposlenicima sa treniranim pitbulovima koji su mu bili šefovi po trgovinama kao prema stoki (ma stoka ima bolji tretman) za to malo crkavice od plače što im je davao za rad od jutra do sutra, bolje nije ni zaslužio, znam to iz iskustva, danas kako nije šef ljudi sa voljom rade svoj posao , onaj svaki tko ima imalo sažaljenja prema njemu je samo gori od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare