To je to što me zanima!

Bivši HSP-ov gradonačelnik Osijeka prešao u je HDSSB

Gordan Matković je u novu stranku poveo i 40 članova svoje bivše udruge "Nova osječka priča". Glavaš je prije dvije godine prozvao Matkovića za primanje mita
Vidi originalni članak

Gordan Matković, bivši HSP-ov gradonačelnik Osijeka, od utorka je član HDSSB-a. Sa sobom je u novu stranku poveo i 40 članova svoje bivše udruge "Nova osječka priča", s kojom je prije nekoliko dana na lokalnim izborima za vijeća gradskih četvrti doživio katastrofu i izborio tek nekoliko vijećničkih mjesta.

- Tražili smo nova rješenja kako opravdati povjerenje i potporu birača te smo procijenili da najviše možemo dati kroz ovako dobro organiziranu političku opciju, najjaču u Slavoniji i Baranji - kaže Matković.

Inače, prije dvije godine je HDSSB-ov utemeljitelj Branimir Glavaš prozivao Gordana Matkovića za primanje mita i reketarenje osječkog poduzetnika. Danas čelnici HDSSB-a, Vladimir Šišljagić i gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo, tvrde da je "Matković čist".

Neslužbeno se doznaje da su HDSSB-ovci Matkoviću za prelazak u njihovu stranku ponudili visoko treće mjesto na listama na sljedećim parlamentarnim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dusansk 28.12.2010.

    Muka mi je od politike i političara u Osijeku............

  • user_29555 28.12.2010.

    Da sam na mjesu HDSSB-a ja ga ne bi primio. Lik je popušio na izborima i shvatio da je marginalac. Ovo je jasno ko dan on hoće u sabor i na tu kartu puca. Ovi iz hdssbea će ga stavit visoko a on će si osigurat saborsku plaću i mirovinu. Velika Pogreška HDSSB-a. Nasjeli su na pokazani poker:

  • tajnamoja 28.12.2010.

    Zar i ti sine Brute?

Komentiraj...
Vidi sve komentare