To je to što me zanima!

Bivši maneken uskoro postaje generalni konzul u New Yorku

Blažeković iz HNS-a koalicijskog partnera HDZ-a završio je Školu za cestovni promet, bio je zamjenik voditelja kampanje Vesne Pusić, nekada je vodio restoran...
Vidi originalni članak

Boris Blažeković iz HNS-a trebao bi postati generalni konzul u New Yorku krajem veljače. Naime, Odbor za vanjsku politiku je dao pozitivno mišljenje na prijedlog Vlade. Vlada je još 23. studenog prošle godine utvrdila odluku da se Blažeković postavi na navedeno mjesto.

Blažeković je rođen 24. veljače 1955. u Zagrebu. Završio je Školu za cestovni promet u Zagrebu (SSS). Od 2005. pohađao je i Londonsku školu za odnose s javnošću koja u Hrvatskoj djeluje od 2001. godine. Nekada se bavio manekenstvom. Prestao je 1988. godine te je nakon povratka iz Milana osnovao  manekensku agenciju. To je trajalo do 2000. kada se počeo baviti politikom.

Bio je i u ratu, a držao je i predavanja o odijevanju u jednoj poslovnoj školi.

Vodio je restoran i bio je zamjenik voditelja kampanje Vesne Pusić na predsjedničkim izborima, glasnogovornik HNS-a i voditelj saborskog izaslanstva u Parlamentarnoj skupštini NATO-a.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ljubica ljubičica_1 10.02.2018.

    Nije ni čudo da nam diplomacija nije dobra.Što manje škole to bolje.Osobno mislim da na politčkim znanostima postoji smjer diplomacija .To su školovani ljudi koji bi tribali biti u diplomaciji.I moraju znati bar 3strana jezika.Kolko vidim naša diplomacija je jako loša.Za sad ništa nije dobro napravila.Zato predlažem da primamo i sa osnovnom u diplomaciji i to za velposlanike .Bilo bi super.

  • max2017 10.02.2018.

    Ramljak je kao bolji za agrokor ? --Galebarili ,i živjeli na izgledu a onda dirigiranje sa 200 savjetnika......pa to bi mogel svaki čoban bez o.š,.....

  • DraženMuhvić 09.02.2018.

    Ne kužim... Šalju lika sa srednjom prometnom, a HDZ prepun likova sa prometnim faksom?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare