To je to što me zanima!

Bivši ministar Ivan Paladina o odlasku iz Vlade i istrazi: 'Šteta društvu nije napravljena...'

Protiv bivšeg ministra graditeljstva Ivana Paladine je otvorena istraga kojom se tereti da je s još dvojicom bivših članova uprave IGH oštetio tu tvrtku prodajom nekretnina tvrtke po tri puta nižoj cijeni od tržišne
Vidi originalni članak

Radi se o prodaji posljednjih preostalih garažnih parking mjesta u jednoj zgradi koju je IGH gradio 2008. godine, dakle davno prije nego sam ja postao predsjednik Uprave, rekao je bivši ministar  Ivan Paladina za Dnevnik.hr.

Podsjetimo, protiv bivšeg ministra graditeljstva Ivana Paladine je otvorena istraga kojom se tereti da je s još dvojicom bivših članova uprave IGH oštetio tu tvrtku prodajom nekretnina tvrtke po tri puta nižoj cijeni od  tržišne.

ŠTO ĆE BITI S HOTELIMA? Pravni rat za Kupare: Singapurci žele graditi, a bivši ministar Paladina traži svoj dio kolača

Prijavu je još prije tri godine podnio sam Institut građevinarstva Hrvatske(IGH) kojem je većinski vlasnik Sergej Gljadelkin, ruski partner s kojim se Paladina razišao i o čemu smo ranije opsežno pisali. Uz Paladinu, koji je bio predsjednik uprave IGH, terete se i još dvojica bivših članova uprave: Oliver Kumrić i Tomislav Đurić.

- Vjerovnik, založni vjerovnik kome su svi ti novci otišli i kome bi otišli i da je bila postignuta veća cijena je konačno cijeli dug prema IGH-u otpisao, tako da nikakva šteta društvu nije napravljena - rekao je.

VISOKI TRGOVAČKI SUD ODLUČIO Ivan Paladina za udio u Kuparima neće dobiti 9 milijuna eura, platit će i sudske troškove

- Ja vam u te stvari previše ne vjerujem u nekakve sad moćne ljude u pozadini. Možda je samo neka proceduralna pogreška. Sigurno da je mojoj obitelji sada lakše, a i onda bi im bilo lakše, da nisam ministar - poručio je Paladina.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • negoidiz 19.10.2023.

    uopće ne mrzim ovakve pohlepne primitivce, dapače želim im da svo nagomilano bogatstvo, oteto društvu, potroše pametno, potroše na ono što im je najdragocjenije u životu...

  • gliva 19.10.2023.

    nije napravljena šteta u državi koju ovakvi kao TI smatraju kao švedski stol. Nisi jedini , imaš sreću prvi su počeli naši ratni profiteri! Nćem nabrajati jer mi je muka od takvih.

  • 19.10.2023.

    hdz-ovska obuka prvo meni 👉 a sitniš ostalim G-A-M-A-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare