To je to što me zanima!

Bivši načelnik Karlobaga dobio istražni zatvor jer je opasnim otrovom htio otrovati krave

Riječ je o bivšem dugogodišnjem načelniku općine i predsjedniku općinske organizacije HDZ-a Karlobag Ivanu Tomljenoviću koji je uhićen u utorak u Karlobagu
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je 13. prosinca 2023., po primitku kaznene prijave Policijske uprave ličko-senjske, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1956.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz članka 215. stavak 1. Kaznenog zakona/11, priopćili su iz DORH-a.

Riječ je o bivšem dugogodišnjem načelniku općine i predsjedniku općinske organizacije HDZ-a Karlobag Ivanu Tomljenoviću. Tomljenović je uhićen zbog trovanja krava u Baškim Oštarijama, koje su kao i Sirana Vegium i Hostel Baške Oštarije u vlasništvu općinske tvrtke Vegium d.o.o. za gospodarenje nekretninama.

OTROV OPASAN I ZA LJUDE Predsjednika HDZ-a Karlobag uhitili zbog pokušaja trovanja krava na Baškim Oštarijama

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 67-godišnjak 31. kolovoza 2023., u jednom mjestu na području općine Karlobag, ubacio u poljoprivredni stroj namijenjen za usitnjavanje stočne hrane vrećicu u kojoj se nalazio otrov I. i II. skupine, koji je opasan za živote ljudi i životinja, čime je izazvao opasnost za 63 krave (vrijednost oko 82.288,14 eura) koje se hrane navedenom smjesom - navodi DORH u priopćenju.

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Gospiću i protiv 67-godišnjeg osumnjičenika odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Pešekan ri 14.12.2023.

    Umjesto da budemo što bolji i da nam deržava na nešto liči mi idemo samo nazad!

  • 14.12.2023.

    Možda je čovjek vegetarijanac pa se rješava konkurencije

  • 14.12.2023.

    U mojem mjestu udruge kradu novac ( privatno) a načelnik (SDP) kaže to nije ništa da se svakome može desiti greška ! Svi su oni isti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare