To je to što me zanima!

Medvedev ismijao Bidenovu predsjedničku kandidaturu. Poruči da je on 'očajni djedica'

Nikada prije Amerikanci nisu izabrali toliko starog predsjednika niti je ijedan kandidat od njih zatražio da mu predaju ključeve Bijele kuće do njegove 86. godine
Vidi originalni članak

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev, koji je od početka sukoba u Ukrajini postao žestok kritičar Zapada, ismijao je u utorak američkog predsjednika Joea Bidena, kazavši za njega da je "očajni djedica" nakon što je najavio kandidaturu za izbore 2024.

- Biden je donio odluku. Očajni djedica - napisao je Medvedev na Telegramu o 80-godišnjem predsjedniku.

BITKA ZA BIJELU KUĆU Biden prelomio: 'Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima'

- Da sam ja na mjestu američke vojske, odmah bih napravio lažni kovčeg s lažnim nuklearnim šiframa u slučaju da on pobijedi (na izborima), kako bi se izbjegle nepopravljive posljedice - dodao je Medvedev.

Biden je u utorak objavio da će se kandidirati na predsjedničkim izborima iduće godine, no njegova bi dob mogla predstavljati otegotnu okolnost.

Nikada prije Amerikanci nisu izabrali toliko starog predsjednika niti je ijedan kandidat od njih zatražio da mu predaju ključeve Bijele kuće do njegove 86. godine.

SUKOBI I DALJE TRAJU Tisuće stranaca blokirane su u Kartumu, zatvorili zračnu luku. SAD izvukao svoje diplomate

Predsjednik se u studenom 2021. i u veljači 2023. podvrgao medicinskim pregledima, čiji je zaključak bio da je "dobrog zdravlja".

Ipak, u zemlji u kojoj je dojam iznimno značajan, gdje kandidat mora zračiti vitalnošću, predsjednik ne može sakriti svoju dob.

Njegov tempo je oprezniji, govor ponekad zbrkan, a on sam nekada djeluje zbunjeno, što republikanska oporba koristi kako bi u pitanje dovela oštrinu njegova uma.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • _The_Boss 26.04.2023.

    Rat treba Americi Ukrajina nema ni za kruh a kamoli za rat sa Rusijom.............. Rat Ukrajini košta 6 milijardi dolara mjesecno. ...Amerikanci su odigrali zlocinacki posao, skrivajuci istinu............ samo Amerika je Ukrajini dala pomocu oružju u iznosu 45 milijardi dolara, iznos koji moraju vratiti.... ........Bez zapadnog oružja i Zelenski bi se držao sporazuma iz Minska i pregovarao sa Rusima . Ako u ovim okupiranim pokrajinama živi 6 mil Rusa, kako im nisu dali pravo na svoj jezik ili nekakvu autonomiju, nego su išli u rat

  • Let's Go Brendon 26.04.2023.

    Ima ljudi od 80 godina koji su bistri ali Bajden je suprotno od toga....🙄

  • Sunceve zrake 25.04.2023.

    Biden je najbolji Americki predsjednik i zasluzuje jos 4 godine u Bijeloj kuci .., i Harris isto...BIDEN 2024

Komentiraj...
Vidi sve komentare