To je to što me zanima!

Bivši SDP-ovac Ronko sada je dio Kluba Bandićeve stranke

Podržavat ću Vladu Andreka Plenkovića sve dok Davor Bernardić bude u SDP-u, dok bude mogao birati biti biran ili ne daj Bože slagati liste, rekao je Ronko...
Vidi originalni članak

Bivši SDP-ov zastupnik Zdravko Ronko sada je dio Kluba stranke Milana Bandića i time podebljao vladajuću većinu koja trenutno iznosi 78 ruku. U Saboru je obrazložio svoju odluku:  

- SDP je i kada sam ga napuštao bio u velikom rasulu. Kad bismo išli na prijevremene izbore, ljevica posebno SDP bili bi pometeni. Očekujem da prijevremenih izbora neće biti i da će ljevica kao korektiv ojačati. Podržavat ću Vladu Andreka Plenkovića sve dok Davor Bernardić bude u SDP-u, dok bude mogao birati biti biran ili ne daj Bože slagati liste - kazao je Ronko. 

Naveo je da će Vladu podržavati samo u slučaju opasnosti pada Vlade, a s Klubom Milana Bandića dogovorio se da će kao nezavisni socijaldemokrat, slobodno i samostalno glasovati za one odluke koje smatra ispravnim.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zof 19.09.2018.

    Ronko je u srcu SDP-ovac. A godine idu. Pa je u starosti shvatio da mu je srcu ipak bliži HDZ. Naravno da je Bernardić zaslužan za to. Jer je uspio da Zdravko Ronko progleda u 69. godini života. Ronko je u 69. godini života doživio ukazanje. U snu su mu se ukazali Milan Bandić i Andrej Plenković. Rekli su mu:"Znamo da svatko ima svoju cijenu. Koja je tvoja?"

  • RXM40 19.09.2018.

    Ne daj Bože,reče preobraćeni komunista.

  • čoviksjuga 19.09.2018.

    Poruka Milinoviću i Penavi, Karamarkovim " bundžijama " !

Komentiraj...
Vidi sve komentare