To je to što me zanima!

Bizarne poruke, čovjek zvan AP i sastanci u Vladi: Kako je afera Softver došla na Plenkijev prag

Suoptuženik Mladen Šimunac u obrani je istražiteljima rekao kako je bio na sastanku s Plenkovićem: ‘Riješen problem’
Vidi originalni članak

Premijer se diže te mi pruža ruku i kaže: Gospodine Šimunac, moram vam nešto reći. Da, recite. Ovo je prvi put, dok sam ja predsjednik Vlade RH, da je u ovu Vladu netko nešto donio, a ne da je došao nešto žicati. Vi ste prvi koji je donio vrijednost ovoj Vladi. Ja gledam i govorim: Predsjedniče, ne, ne, bit će tu puno posla. Izađemo van. I super, riješen problem.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • roundtrain 29.01.2023.

    Nema razloga čudjenju! U Banana državi caruje nesposobnost i lopovluk političara. I tako zadnja tri desetljeća! Uspjeli su nas političari učiniti najsiromašnijom i najjadnijom državom Europske Unije!!!

  • veselašljiva 29.01.2023.

    Sad je ipak malo jasnije zasto AP tako zdušno brani GŽ

  • Vicika 28.01.2023.

    Kako ljudi ne mogu shvatiti porive domoljublja kada napustiš položaj u Bruxellesu od cca 8-10.000€ i odeš u domovinu raditi za cca 3.500€. Daješ sve od sebe svakodnevno pa čak i kavu Ursuli vDL iz svog takujina platiš.Čovječe, pušiš mjesečno 5.000€ pa vjerojatno si pun ko brod. A i nadaš se da će jednog dana Bruxelles nositi mjesečno 20-25.000€. A tek tantijeme razne aaaauuuuuuu ma mala Marijana će biti tuga i jad a sva izraubana dok će se ovdje samo taložit

Komentiraj...
Vidi sve komentare