To je to što me zanima!

Bizarni detalji požara na autu u Zagrebu: Skinuo majicu, stavio ju je ispod branika pa zapalio!

Sumnjiče ga da je zapalio svoju majicu te je stavio pod branik Peugeota 48-godišnjakinje i udaljio se. Prednji dio vozila potpuno je izgorio, a mladića su prijavili zbog oštećenja tuđe stvari
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom za kojega sumnjaju da je izazvao požar Peugeota u subotu rano ujutro u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu.

Nisu ga prijavili za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom nego za oštećenje tuđe stvari, a na pravnu kvalifikaciju vjerojatno je utjecala i činjenica kako je izazvao požar.

Naime, kako su utvrdili nakon obavljenog očevida, mladić je 8. srpnja 2023. godine oko 1.30 sati u Zvonimirovoj došao do parkiranog automobila Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 48-godišnjakinje, zapalio svoju majicu te je stavio pod branik vozila i udaljio se.

O motivima zbog kojih je to učinio, policija nije izvijestila, a u požaru je potpuno izgorio prednji dio Peugeota dok su na Škodi riječkih registarskih oznaka, koja je bila parkirana ispred Peugeota, uslijed velike temperature nastala termička oštećenja na stražnjem svjetlu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog mladića predali pritvorskom nadzorniku te podnijeli kaznenu prijavu Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • liliZG2.0 09.07.2023.

    eto kažu da se ispričava jer je zapalio krivi auto....nema frke , kupi ženi drugi i sve 5

  • Zagy91 09.07.2023.

    Nije doveo u opasnost druge? Paleći auto na javnom parkingu usred noći i odlazeći od mjesta počinjenja?!? Ne kužim tu kvalifikaciju?!

  • 09.07.2023.

    Možda će još i njemu po presudi dati novac za novu majcu…….

Komentiraj...
Vidi sve komentare