To je to što me zanima!

Bjegunac Mamić mora sudu u Osijeku platiti 25,5 milijuna kn. Dali su mu rok od osam dana

Zdravko Mamić koji je s bratom danas bio u teretani čak 25.549.718,70 kuna mora platiti u roku od osam dana u pošti ili banci, ili će se naplata izvršiti prinudnim putem, stoji u objavi suda
Vidi originalni članak

Osječki Županijski sud nakon pravomoćne presude poslao je uplatnicu Zdravku Mamiću, koji je pobjegao od pravosuđa u BiH, na iznos od 25,5 milijuna kuna.

Točnije - 25.549.718,70 kuna mora platiti u roku od osam dana u pošti ili banci, ili će se naplata izvršiti prinudnim putem, piše Večernji list.

EKSKLUZIVNE FOTKE I VIDEO Bjegunac i njegov brat također: Paparazzo foto i video Zdravka i Zorana u teretani u Međugorju

Radi se o oduzetoj imovinskoj koristi koju je Mamić, za što ga se tereti, stekao izvlačenjem iz Dinama. 

U objavi suda stoji i da će kazna biti zamijenjena kaznom zatvora u slučaju nenaplativosti novčane kazne.

Bjegunca Mamića i njegova brata danas su fotoreporteri snimili u Međugorju tijekom boravka u teretani gdje su vježbali oko sat vremena u društvu još jednog muškarca. Nakon treninga, izašli su, zaključali vrata i udaljili se u Mercedesu. Obojica su nosili Dinamove trenirke.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • nijetebriga 23.04.2021.

    Koja smo mi smijurija od drzave..papazjanija..Kak je moguce da nam se krimosi ovako mogu ismijavati i zhb. cijelu naciju u Hrv.  Treba se donijet novi zakon o dvojnom drzavljastvu po kojem bi ga samo dipolomatske osobe mogle dobiti, a ne ovakvi kao braca mamic.. Onda ih lijepo stavit pred zavrsen cin, Bosansko il Hrv. drzavljastvo..  Sto se miliuna tice, bit ce top il hop jos mozes kako hoces ali ne i do kad hoces.... Blokirajte mu sve racune -svu imovinu-pokretnu i nepokretnu pa da vidimo dokle ce se braca inatit..Da ja imam sta za reci ne bi ni jednom nogom nitko od njih dva presao u Hrvatsku a da ne zvrsi zatvoru..

  • grgoslav1 23.04.2021.

    Trči u banku da to izvrši.Isto kao i Ježić.Hrvatsko pravosuđe se iz dana u dan dokazuje.

  • 23.04.2021.

    Bude uplatio skupa s Ježićem da ušparaju na uplatnici jednoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare