To je to što me zanima!

Bjegunac Mamić proslavio je momačku? Na zabavi pjevao i plesao uz 'Dinamo ja volim'

Medijima se prije nekoliko dana proširila vijest da je bjegunac Mamić u Hercegovini pronašao novu ljubav i da se uskoro ženi po treći put, a navodno je na zabavi u Hercegovini slavio svoju momačku večer
Vidi originalni članak

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić dobro je raspoložen pjevao i plesao na zabavi u Hercegovini, pokazuje to snimka koju je na Facebooku objavio portal Otpor.

Iako se u opisu snimke navodi kako je "Mamić odradio momačku u Hercegovini", ne može se sa sigurnošću znati kada je, gdje i kojim povodom slavlje organizirano. Uz pjesmu "Dinamo ja volim", Mamić je u muškom društvu pjevao i plesao pored stola na kojem se nalazio alkohol.

FOTO: ZAJEDNO U RESTORANU Ekskluzivne slike bjegunca Mamića i djevojke: ‘Ljubazni su bili, ona se odvezla u Roveru’

Podsjetimo, prije nekoliko dana proširila se vijest da će Mamić opet uskoro pred oltar. Treća odabranica po redu je Jelena P. iz Ljubuškog s kojom se ne skriva po Hercegovini, već ih se svakodnevno može vidjeti zajedno u Mostaru. Tamo su navodno kupili i stan koji trenutno uređuju te planiraju zajednički život. 

BJEGUNČEVE ŽENE Mamićeva ispovijest o ženama: 'U prvom braku sam švrljao, a Marina nije pala na Jaguara'

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine kada su se, navodno, upoznali u jednom hotelu u Međugorju. Iako se nije u početku pretpostavljalo da su u vezi jer je još bio u braku, sumnje su se pojavile kada joj je kupio skupocjeni Range Rover. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Vladovladić_2 30.01.2023.

    Ma koja momačka, valjda djedovska večer, vjerojatno je mladoj zapjevao onu cajku "Dođi da ostarimo zajedno"..... da momačku večer, koje podje*avanje.

  • Puno volim Hrvatsku 30.01.2023.

    Šteta da mlada nije Natalija Prica, pa da ga strefi prvu bračnu noć, da ga netrebamo više gledati.

  • beiv 30.01.2023.

    Iako je to Mamić ne može baš za svako vjenčanje pred oltar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare