To je to što me zanima!

Bjelovar: U teškoj prometnoj nesreći poginuo je biciklist (45)

Još nema službenih informacija, ali prema riječima svjedoka biciklist se vozio desnom stranom ceste. Na njega je naletio auto te je biciklist na mjestu preminuo
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak nešto iza 17 sati u Bjelovaru u Trojstvenom Markovcu ispred kućnog broja 184 poginuo je biciklist D.Č. (45) iz Bjelovara.

Kako je očevid tek započeo još nema službenih informacija, a prema riječima jednog očevica biciklist se vozio desnom stranom državne ceste DC 43 Bjelovar – Đurđevac, kad je na njega naletio osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka koji se kretao u istom smjeru. S jedne strane putnog mosta ostao je na bankini bicikl, dok je tijelo biciklista bilo iza putnog mosta u jarku. 

Dvoja kola Hitne su odmah došla na mjesto nesreće, ali biciklistu koji je upao u jarak nije bilo pomoći. Promet se odvija naizmjenično jednom stranom ceste. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 1976-vian 29.10.2012.

    tesko je voziti kroz naselja gde ima puno biciklista i njh 90% nemaju signalizaciju niti reflektirajuce prsluke, bilo je slucajeva da sam u nekoliko navrata skoro pokupio biciklistu, jer sam ga uocio kada je bio par metara do auta.

  • AJKULA_1 29.10.2012.

    Poznata situacija sa biciklistima,ne znam kako je drugdje ali u Bjelovaru vlada takav bezobrazluk od njihove strane ,strava za gledati kako se furaju preko pješačkih bez stajanja i ostala sranja ,žao mi čovijeka koji je poginuo ali i vozača,puno puta i sam se makivam sa ceste kad vozim mljeko iako nosim reflektirajuči prsluk več drugu jesen,sad više nema pomoći čovijeku ali biciklisti imate kod kineza oko 35 kuna bljeskalicu i nabijte ju na taj prokleti bicikl

  • brus-li 29.10.2012.

    Opet splet loših okolnost i čovjek izgubi glavu, nepažnja je sigurni krivac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare