To je to što me zanima!

Bjelovarac dobio 80.000 eura: 'Rasplakao sam se od sreće kad sam vidio da nemam pogotka'

Nemam neke određene brojeve koje igram, niti neki posebni sistem. Obično ih sam križam i to budu potpuno nasumični brojevi, opisao je dobitnik.
Vidi originalni članak

Sretnik iz Bjelovara javio se ovaj tjedan na blagajnu Hrvatke lutrije nakon što je prošli tjedan osvojio Jackpot ne pogodivši niti jedan broj u igri Sve ili Ništa.

- Nemam neke određene brojeve koje igram, niti neki posebni sistem. Obično ih sam križam i to budu potpuno nasumični brojevi- opisao je dobitnik.

Ovakav način igranja pokazao se sretnim za vjernog igrača Hrvatske Lutrije koji često odigra i Loto 6, Loto 7 te Eurojackpot.

Da će nastaviti igrati kao i do sada, siguran je, a trenutak kad je saznao za dobitak ostat će mu u sjećanju:

- Otvorio sam teletekst i polako provjeravao rezultate. Kada sam shvatio da nisam pogodio niti jedan broj, rasplakao sam se od sreće! Onda sam vijest podijelio s obitelji pa su i oni plakali skupa sa mnom - rekao je sretni dobitnik.

Da će jednog dana dočekati suze radosnice uvijek se nadao: „U tajnosti sam vjerovao u dobitak, ali znate, tko igra taj se može i nadati“ zaključio je sretni dobitnik.

U igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači se 11 brojeva od njih 22, a Jackpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 h, a Jackpot iznosi 80.000,00 eura.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tontotip 20.02.2024.

    To je prevara

  • area 62 20.02.2024.

    Vjerojatnost je ista i za pogoditi 11 brojeva i za fulati sve 😀

  • aha12 20.02.2024.

    Ja sam tu pogodio 3 i 8 brojeva i osvojio po 2,6eu dobitka. Slabo. I nije dobio 80 tisuća nego 56 tisuća kad se odbije porez na igre na sreću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare