To je to što me zanima!

Bježali, htjeli zgaziti policajce, pa čak i ubiti se da ih ne uhite

TAJNA AKCIJA MUP-A: Policija je uhitila veću skupinu dilera. Kod svih dilera zajedno pronašli su oko 0,8 kg kokaina, više od dva kg hašiša i dva kg marihuane
Vidi originalni članak

Stani! Izađi iz auta!, zapovjedili su policajci muškarcu (62) dok su ga pokušavali privesti u srijedu u zagrebačkim Utrinama. Želio ih je pregaziti pa su mu pucali u gume.

Njegovu Škodu policajci su okružili svojim automobilima i prepriječili su mu prolaz. Snažno se opirao uhićenju te mu je u otimanju slomljen nos. Kod njega su pronašli oko 28 kilograma duhana i nešto kokaina. Od prije je poznat policiji po kaznenim djelima, a prije samo dva tjedna u neregistriranom autu s lažnim tablicama bježao je policiji kroz zagrebačku Dubravu i Sesvete. Tada je u autu vozio sedam kilograma sitno rezanog duhana bez markica, za što je platio kaznu. No policajci su otkrili i da je dio veće skupine dilera pa su pokrenuli opsežnu tajnu istragu. 

Akciju je osobno predvodilo Ravnateljstvo policije. 

Osim 62-godišnjaka, zbog droge su uhitili i njegova četiri suradnika od 47, 57, 50 i 30 godina te još dvije dilerice od 45 i 55 godina. 

Kad su željeli pregledati stan Varaždinca (50), koji je povezan s njima, on si je pucao u glavu. Izvan je životne opasnosti, a istraga protiv njega još traje. 

Kod svih dilera zajedno pronašli su oko 0,8 kilograma kokaina, više od dva kilograma hašiša i dva kilograma marihuane. Uz sebe su imali nelegalni pištolj s 203 metka, plinski pištolj, teleskopsku palicu i pet digitalnih vaga. Inspektori su pronašli i 5300 eura te 7000 kuna u gotovini, za koje vjeruju da su od preprodaje droge.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • ZoranJavno 13.12.2015.

    (konvencijom ) prst mi pobjegao

  • ZoranJavno 13.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jozabroz 12.12.2015.

    druze bogdane, a jeste li rjesili,mislim ti tvoji, jesu li rijesili slucaj svastika?? da dalje ne nabrajam..)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare