To je to što me zanima!

Bježao pijan i bez vozačke, kaznili ga sa 118 tisuća kuna

Policija je precizirala da je 22-godišnjak tijekom bijega od policije isključio svjetla na vozilu kako bi bio manje uočljiv i potom u više navrata prošao kroz crveno te vozilom prelazio iz trake u traku
Vidi originalni članak

Prekršajni sud u Zagrebu osudio je u nedjelju 22-godišnjaka na novčanu kaznu od 118.000 kuna jer je vozio u pijanom stanju, bez dozvole i potom bježao od policije.

Zagrebačka policija je priopćila da se 22-godišnjak u subotu oko 23 sata oglušio na znak policije da se zaustavi na raskrižju Vrapčanske ulice i Ulice Potok nakon čega je počeo bježati okolnim ulicama kršeći prometne propise sve do zaustavljanja u Kolodvorskoj ulici.

U ZADRU Policija ga zaustavila zbog prekršaja pa pronašla drogu

Policija je precizirala da je 22-godišnjak tijekom bijega od policije isključio svjetla na vozilu kako bi bio manje uočljiv i potom u više navrata prošao kroz crveno, vozilom prelazio iz trake u traku te nepropisno koristio mobitel.

Vozač je dolaskom do Kolodvorske ulice zaustavio vozilo nakon čega se dao u bijeg pješice, ali je nedugo nakon događaja pronađen. Daljnjim provjerama utvrđeno je da je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija od 0,4 promila alkohola u organizmu, dok je odbio testiranje na droge.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • velma 03.03.2021.

    Odkud auto ovom niškoristi,sigurno, ukraden..

  • toby 02.03.2021.

    Gdje je Kolodvorska ulica ?

  • Robert Dani 01.03.2021.

    Lijepa naša Hrvatska, uvijek prva u pljačkanju svojih građana? Što niste naplatili 250 000 kn pa malo je ovo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare