To je to što me zanima!

Bježao policajcima pa ušao u suprotni smjer na autocesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britanska policija došla je na mjesto gdje su mladići održavali ulične utrke. Jurili su za Citroen Saxom, ali su morali prekinuti potjeru zbog sigurnosti drugih vozača
Vidi originalni članak

Britanski policajci došli su na autocestu kraj Coleshilla gdje su se prošlog mjeseca bile ilegalne ulične utrke. Vidjevši ih, mladi vozač u srebrenom Citroenu Saxu dao se u bijeg. Odjednom je prešao na suprotnu stranu autoceste i za dlaku izbjegao druge aute. Policijski Seat uskoro je dobio pojačanje. U jednom trenutku čini se kako je mladić stjeran u kut, ali je nekako uspio izbjeći patrolne automobile i pobjegao. Morali su odustati od potjere zbog sigurnosti drugih vozača. Jedan svjedok rekao je kako je mladić jurio 100 km/h u rikverc.

Jedan od vozačevih prijatelja snimio je potjeru i objavio je na YouTubeu. Na snimci se čuje kako se drugi mladići smiju i navijaju. Policajci su kasnije pronašli napušten auto 20-ak kilometara dalje. Prema novom zakonu, uništili su auto.

- Sud u Birminghamu je odlučio kako policija ima pravo zaplijeniti i uništiti aute koji sudjeluju u uličnim utrkama. Isto pravo imaju na aute onih koji su došli promatrati ulične utrke - objasnio je inspektor Patrick Devereux za Daily Mail.

- Ne želimo da ljudi misle da se ne smiju zabavljati, ali moramo zaštiti druge ljude - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • wozzie 07.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare