To je to što me zanima!

Bježao policiji na skuteru i pao: 'Nemojte me tući, imam dijete'

U zagrebačkoj Dubravi policija je pokušala zaustaviti vozača skutera bez registracije. Vozač je ignorirao policiju i nastavio voziti prema Sesvetama. Pao je sa skutera, a policija ga je savladala i privela
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Dubravi policajci na motorima uočili su danas oko 11 sati vozača (27) skutera bez registracije. Vozio je u smjeru Sesveta. Policajci su ga upozorili sirenom i rotirkama da stane, no on je ignorirao policiju i nastavio voziti.

POGLEDAJTE VIDEO

Kad je stigao do raskrižja s ulicom Roberta Škrnjuga, pred policajcima je pao sa skutera.

Ubrzo su ga policajci svladali i primijenili sredstva prisile. Kako doznajemo, vozač skutera nije imao vozačku dozvolu, a skuter nije bio registriran. U incidentu nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • truckjimy 10.10.2018.

    plavci imate piće, možete doći i po kretena koji se vozi gore dole po ljubijskoj

  • BorisNomor 10.10.2018.

    Kako možete napisati da je vozač pao sa skutera kada je očito po snimkama da se jebeni pandur zabio u njega i namjerno ga srušio pri tome mu ugrozivši život. Trebalo bi usranog pandura tužiti za pokušaj ubojstva.

  • Lorainne 10.10.2018.

    Sta koga briga sto imas dijete, ako si kriv onda priznaj to i stani na vrijeme dok ti ne pokupis neko dijete. Sami muljatori. Pazi nemojte me tuci, a bjezis kao zadnji kriminalac... Svasta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare