To je to što me zanima!

BLAGDAN UZ 24SATA: Gospin molitvenik i najveća svetišta

U ponedjeljak darujemo knjižicu o najvećim marijanskim svetištima, a u utorak možete kupiti Gospin molitvenik koji smo pripremili na čak 120 stranica
Vidi originalni članak

Koja su naša najstarija, a koja najposjećenija hodočasnička odredišta saznajte od župnika i voditelja hrvatskih marijanskih svetišta koji su progovorili samo za 24sata. Otkrijte kako su svetišta nastajala, razvijala se te kakva ih budućnost očekuje. Naučite molitve Majci Božjoj i iskažite joj divljenje i klanjanje.

U ilustriranoj knjižici o svetištima na 48 stranica, koju vam u ponedjeljak poklanjamo, Adalbert Rebić, profesor s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu, objašnjava povezanost Bogorodice i hrvatskog naroda, te zašto se upravo Majka Božja naziva Kraljicom Hrvata.

Pobožnost, krunice, litanije te molitve za zdravlje, obitelj, posao i druge nakane za koje biste željeli imati Gospin blagoslov, pronađite u utorak u Gospinu molitveniku koji smo pripremili na čak 120 stranica i obogatili ga mnoštvom sakralnih motiva. Marija je žena šutnje, a Crkva je pred svoje vjernike stavlja kao Majku, Zaštitnicu, Tješiteljicu i Zagovornicu.

Molitve predložene u Gospinu molitveniku nastale su u okrilju Crkve, svetaca te kao životno iskustvo svih štovatelja Blažene Djevice Marije. Sastavljene za različite prigode i potrebe upućuju vjernike da uvijek i svuda zazivaju ime Božje, Djevice Marije i zagovor svetaca. 


Idi na 24sata

Komentari 141

  • zerwil 13.08.2012.

    20.8.2012 Svim čitateljima na poklon HVO mirovina (pensija) i status u HVIDRA- Požurite i budite i vi dio "novog SUBNORA" - lozinka :"di si bija devesprve"

  • kahuna 13.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nonica 13.08.2012.

    Ja sam HRVATICA Bogu hvala, ponosim se svojim i svojom Majkom Božijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare