To je to što me zanima!

Blaškić: Dobro je što Ivo Josipović ide u Ahmiće

Podržavam i pozdravljam odluku hrvatskog predsjednika Ive Josipovića da ode u Ahmiće i pokloni se nevinim žrtvama, rekao je Blaškić
Vidi originalni članak

Podržavam i pozdravljam odluku hrvatskog predsjednika Ive Josipovića da ode u Ahmiće, rekao je Tihomir Blaškić, piše Večernji list. Dodaje da pozdravlja to što će se Josipović pokloniti žrtvama koje su nevine stradale u ratu u BIH. Blaškić kaže da su tada bili u okruženju i vodili bitku za goli opstanak te da se tada dogodio i taj nesretan zločin. Blaškić, bivši časnik HVO-a i tadašnji zapovjednik Operativne zone srednja Bosna, je naglasio je i da je svoj stav o tome rekao još 1993. godine te da je kasnije otišao u Ahmiće i ispričao se za zločine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dalmatar 14.04.2010.

    Ma sigurno je da u ratu u Bosni trajno su ubijene neke iluzije i još gore od svega je današnji status ove zemlje koja je ničija. Pa i čin Josipovića ima donekle opravdan čin,ali ko će se ispričat onome ocu čiju su curicu zaklali i sina ubili kao kakvu zvir??? To pomoderno ispričavanje za krkljanac je malo glupo jer to ne samo čin pojedinca i ništa ne znači onima koji su pobrali sve minuse međusobnog obračuna.No valja imat na umu da i danas još uvik ima glava koji bi nastavili ratovati tamo di smo stali.

  • amex 14.04.2010.

    Ja i dalje smatram da su hrvati (i u hrv. i u bosni) imali samo jednog zapovjednika...

  • gladijator 14.04.2010.

    Ma šta pričaš, lupaš, kakav engleski, kakvi muđahedini?@wwwww ti si legenda! Ahmići su nažalost morali biti očišćeni zbog strateškog položaja kojeg je samo vrh neuspješno određivao s velikim gubicima!Eto to je istina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare