To je to što me zanima!

Blefom pokušao ucjeniti tvrtku Gavrilović za 100 tisuća kuna?

Policija je provela istragu nad 31-godišnjim muškarcem koji je blefirao da ima kompromitirajući materijal i tražio 100 tisuća kuna da ga ne proslijedi medijima
Vidi originalni članak

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije Sisačko-moslavačke županije, proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je na štetu petrinjskog poduzeća pokušao počiniti kazneno djelo ucjene.

Istragom su utvrdili da je osumnjičeni od 14. do 16. ožujka ove godine nekoliko puta telefonski kontaktirao odgovornu osobu poduzeća te ju ucjenjivao da ukoliko mu na unaprijed dogovoreni način i mjesto ne dostavi 100 tisuća kuna da će u medije plasirati snimke koje kompromitiraju ugled i čast tog poduzeća.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o tvrtki Gavrilović, a ucjenjivač je uhićen na mjestu dogovorenom za “isplatu” ucjene u Đakovu. Ispostavilo se kako je riječ bila o blefu jer ucjenjivač nije imao ništa kompromitirajuće za tu tvrtku.

Doveli su ga istražnom sucu Županijskog suda u Sisku, koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jebator 22.03.2011.

    JEbote, pa stvarno se kriminalom bave samo glupi ljudi... Najbolji su mi oni iz oružanih pljački trgovina i kioska! Za par tisuća kuna razvaljuju im bulju godinama!!! :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare