To je to što me zanima!

Blizanke Salyers: Naši sinovi su rođaci, genetska braća i blizanci

Brittany i Briana, jednojajčane blizanke, upoznale su svoje partnere na festivalu za blizance 2017. godine, a dvostruko vjenčanje su održali godinu dana kasnije
Vidi originalni članak

Dvije sestre zbunile su pratitelje nakon što su izjavile da su njihova dva sina braća, rođaci i blizanci.

Brittany i Briana su jednojajčane blizanke koje su se udale za jednojajčane blizance Josha i Jeremyja Salyersa i potom rodile bebe s nekoliko mjeseci razmaka.

TRI IDENTIČNA 'STRANCA' Identične trojke razdvojili radi eksperimenta i uništili im život

Prenijele su na Instagram objavu svojih ljupkih sinova Jetta i Jaxa i rekle da su 'rođaci, genetska braća i blizanci'.

Mnogi su se zapitali kako je to moguće.

- Kada bi ova obitelj napravila DNK test porijekla, on bi pokazao da su ove bebe braća i sestre, a ne rođaci- objasnio je jedan pratitelj.

Brittany i Briana upoznale su Josha i Jeremyja na festivalu za blizance 2017.godine, a Salyersovi momci su zaprosili šest mjeseci kasnije. Zajedničko vjenčanje imali su 5. kolovoza 2018., žive u istoj kući u Virginiji i sada zajedno proširuju obitelji.

Parovi su vijest o trudnoći objavili na zajedničkoj Instagram stranici, napisavši:

- Pogodi što!!?? OBA para su trudna!

- Oduševljeni smo i zahvalni što smo doživjeli preklapanje trudnoća i što možemo podijeliti ovu vijest sa svima vama! Naša djeca neće biti samo rođaci, već i potpuna genetska braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju!

IGOR I GRICHKA Osebujni blizanci Bogdanoff preminuli u razmaku od 6 dana

Početkom 2021. godine trudnice su podijelile slatku sliku na kojoj obje poziraju u identičnim ružičastim i plavim haljinama kako bi označile spol.

- Neka bude ružičasto! Neka bude plavo- napisali su prije nego što su objavili da Brittany i Josh čekaju dječaka, a da Briana i Jeremy još uvijek čekaju potvrdu spola.

Iako je zajednička trudnoća bila šok za mnoge, sestre su za Australia's Today rekle da su planirale zatrudnjeti u isto vrijeme.

Na pitanje hoće li zakazati svoje sesije vođenja ljubavi kako bi to uspjele, Brianna je priznala da bi to bilo idealno.

- Zajedno smo doživjeli većinu prekretnica u životu, rođendane, dobivanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko vjenčanje. Ovo bi bio sljedeći veliki događaj i voljeli bismo ga doživjeti zajedno- rekla je Brittany.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Piver 19.02.2022.

    Nisu braca jer ni svi jednojajcani blizanci ne djele 100%identican genetski materijal a i nisu izasil iz iste ckepi 😁 tako da tu pricu mogu prodat nekom drugom

  • prokurator 18.02.2022.

    jel se ova braća koji puta zabune oko supruga?

  • Pushing I Lizing 18.02.2022.

    Jos kad otkrijem da sam sam sebi otac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare