To je to što me zanima!

Blizanke spavaju s plišancima i prodaju ih po paprenoj cijeni

Jednojajčane blizanke Allie i Lexie Kaplan (22) iz Los Angelesa odlučile su se na bizaran poslovni potez - spavaju s plišanim  igračkama i potom ih prodaju po paprenoj cijeni od 333 dolara
Vidi originalni članak

Jednojajčane blizanke Allie i Lexie Kaplan (22) iz Los Angelesa odlučile su se na bizaran poslovni potez - spavaju s plišanim  igračkama i potom ih prodaju po paprenoj cijeni od 333 dolara, javlja Odditty Central.

Kolekcija 'Igračke za dečke' sastoji se od sedam plišanaca: Batmana, Marija, Pikachua, Yode, Chewbacca, Hulka i Darta Vadera.  Djevojke su ih kupile za 130 dolara u jednoj trgovini s igračkama, a uloženi novac im se višestruko vratio.

- Svaki paket sadrži igračku koja ima naš potpis na etiketi 'zapečaćen' poljupcem. Sa svakom igračkom smo spavale, a dokaz tome je i fotografija koju prilažemo u pošiljci. I da, miriše po nama - napisale su djevojke ispod jedne svoje fotografije.

Kako bi privukle kupce, djevojke na svom Instagramu objavljuju izazovne fotografije s igračkama. Čini se da je ideja bila dobra je su plišanci odmah rasprodani.

Očekivano, blizanke Kaplan su zbog provokativnih fotografija i seksualizacije vlastitih tijela brzo postale meta kritičara koji ne odobravaju njihov poslovni potez. No one se time ne zamaraju.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • StjepanFilipović 22.05.2016.

    iskreno, izgledaju u faci ko malo ljepsi muskarci. ali, svaka im cast, nek uzimaju pare bolesnicima i drkadzijama

  • Upala mozga 18.05.2016.

    Prodajem polovne gace sa potpisom napred :))))

  • Upala mozga 18.05.2016.

    Bravo, svaka cast..samo derite debile, I pojacajte cenu! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare