To je to što me zanima!

Bludnik mamio curice, dirao ih gol i dobio 10 mjeseci zatvora

Muškarca se tereti da je godinama zlostavljao osam djevojčica iz susjedstva. Curicama u dobi 6-13 godina pokazivao je spolni organ te pitao hoće li ga dotaknuti dok se samozadovoljava
Vidi originalni članak

Ekshibicionist iz Dalmacije godinama je spolno zlostavljao djevojčice iz ulice. Zbog osam kaznenih djela spolnog zlostavljanja I.M. (55) osuđen je u ponedjeljak na splitskom Općinskom sudu na godinu i deset mjeseci. Bludnik će tako, po pravomoćnosti presude, 'odležati' iza rešetaka tek 10 mjeseci, a preostalih godinu dana neće, ako u roku od tri godine ne počini neko novo kazneno djelo, piše Slobodna Dalmacija. 

Muškarca se tereti da je godinama zlostavljao osam djevojčica. Djevojčicama od 11,12 i 13 godina pokazivao je spolni organ te pitao hoće li ga dotaknuti dok se samozadovoljava. Isto je ponovio i pred osmogodišnjom djevojčicom koja mu je bila susjeda. U istom vremenskom razmaku, od 2011.-2014., prilazio je još jednoj curici od osam godina i jednoj od 11 godina.

Po presudi, osim tih 6 djevojčica, saznalo se za još dvije šestogodišnjakinje koje je 'mamio' slatkišima i dirao im kosu dok se samozadovoljavao.

Na suđenju je muškarac, inače otac troje djece, priznao krivnju i kazao da mu je jako žao i da se kaje što je to radio.

- Jako se sramim svojih djela i zbog toga sam izgubio sve u životu, pa zato nema te kazne koja to može oprati - rekao je I.M., piše Slobodna Dalmacija.

Sud je kao olakotne okolnosti uzeo dosadašnju neosuđivanost, potpuno priznanje i kajanje za počinjenim kaznenim djelima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • domoljub029 16.04.2019.

    Da je nešto po mojem : ogulio bi on meni 5 kg ličkog krompira pa da vidi što je mukaaa !

  • 16.04.2019.

    Ma kakva olakotna okolnost, kastrirajte monstruma bolesnog!

  • ♡♡♡ 16.04.2019.

    Otac troje djece.... kakvo su djetinjstvo ta djeca imala, sigurno nije bio dobar tatica. Svaki onaj čovjek koji se skine gol pred svojom ili tuđom djecom za mene je bolestan čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare