To je to što me zanima!

Video: Bježali policiji u BMW-u s migrantima, udarili u klupicu

Petrinjski policajci oko 18 sati krenuli su za BMW-om koji nije stao na njihov znak. Vozač je počeo bježati i skrneuo na pješački nasip. Auto je vozio muškarac iz Albanije, a u vozilu je još bilo pet Egipćana
Vidi originalni članak

Sva sreća nisam bio na toj strani nasipa, ostao sam u šoku kada sam vidio auto kako se kreće po nasipu za pješake, policija je cijelo vrijeme pratila auto, zaustavila ih je klupa u koju su se zabili, rekao nam je čitatelj koji je snimio policijsku potjeru u Petrinji u srijedu navečer.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz policije su rekli kako su oko 18 sati krenuli za sumnjiviim vozilom koje se nije zaustavilo na njihov znak.  

- Vozač je zatim htio pobjeći te s cestre skrenuo na nasip i vozio se po pješačkoj zoni. Materijalna šteta nastala je kada se vozilo zabilo u klupu na nasipu - potvrdili su nam iz PU sisačko-moslavačke. 

- Dosta brzo su se kretali, da se netko u tom trenutku nalazio na nasipu ne bi dobro prošlo - rekao je čitatelj. 

Iz policije kažu da je u automobilu BMW x5 bilo pet stranih državljana. Željeli su pobjeći no, nisu uspjeli. Policija ih je privela i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Prema prvim informacijama, vozač je navodno iz Albanije, dok su putnici rekli da su iz Egipta, no njihov identitet se utvrđuje.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • IvicaStimac 23.01.2020.

    Krijumičari više ne koriste olinjale kombije već koriste skupe nove terence, bemweje, mečke..... dobro se zaradilo, a ovakve policija manje dira.

  • škver 23.01.2020.

    Ha,ha,ha! Ministar za 5

  • kupreska 23.01.2020.

    Kad ih toliko volis vodi ih mami kuci. Jb vas oni

Komentiraj...
Vidi sve komentare