News

Komentari 53

Video: Bježali policiji u BMW-u s migrantima, udarili u klupicu

Video: Bježali policiji u BMW-u s migrantima, udarili u klupicu

Petrinjski policajci oko 18 sati krenuli su za BMW-om koji nije stao na njihov znak. Vozač je počeo bježati i skrneuo na pješački nasip. Auto je vozio muškarac iz Albanije, a u vozilu je još bilo pet Egipćana

Sva sreća nisam bio na toj strani nasipa, ostao sam u šoku kada sam vidio auto kako se kreće po nasipu za pješake, policija je cijelo vrijeme pratila auto, zaustavila ih je klupa u koju su se zabili, rekao nam je čitatelj koji je snimio policijsku potjeru u Petrinji u srijedu navečer.

Pogledajte video


Iz policije su rekli kako su oko 18 sati krenuli za sumnjiviim vozilom koje se nije zaustavilo na njihov znak.  

- Vozač je zatim htio pobjeći te s cestre skrenuo na nasip i vozio se po pješačkoj zoni. Materijalna šteta nastala je kada se vozilo zabilo u klupu na nasipu - potvrdili su nam iz PU sisačko-moslavačke. 

- Dosta brzo su se kretali, da se netko u tom trenutku nalazio na nasipu ne bi dobro prošlo - rekao je čitatelj. 

Iz policije kažu da je u automobilu BMW x5 bilo pet stranih državljana. Željeli su pobjeći no, nisu uspjeli. Policija ih je privela i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Prema prvim informacijama, vozač je navodno iz Albanije, dok su putnici rekli da su iz Egipta, no njihov identitet se utvrđuje.

Najčitaniji članci