To je to što me zanima!

Bočica za shake puna vruće vode eksplodirala mu u lice

Dion Chilton (19) zadobio je opekline trećeg stupnja nakon što mu je bočica za shake, napunjena vrućom vodom, zbog pritiska eksplodirala i spržila mu lice
Vidi originalni članak

Britanac Dion Chilton (19) zadobio je opekline trećeg stupnja nakon što mu je bočica za shake, napunjena vrućom vodom, eksplodirala u lice.

Dion je bočicu napunio vrućom vodom kako bi je sterilizirao. Zatvorio je poklopac i tako je ostavio preko noći.  Zbog visoke temperature i tlaka bočica je eksplodirala i opekla  mu lice, javlja Daily Mail.

Tinejdžer se prestrašio da će oslijepiti jer je nakon nesreće vidio samo crnilo, a koža mu se s lica počela guliti. Stariji brat ga je pronašao na kuhinjskom podu i brzo nazvao Hitnu pomoć.

Srećom, liječnici su rekli kako Dion neće imati nikakvih dugotrajnih posljedica. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • wortexhole 05.06.2015.

    Biser, a što je očekivao, to su neki osnovni zakoni fizike. Da je malo bolje u školi slušao istu znao bi da vrela voda u zatvorenoj posudi uslijed isparavanja stvara tlak, a ako taj tlak nema kuda izići onda dobiješ jednu vodenu bombu. Dobro je i prošao. Zato se ja užasavam express lonaca jer sam jednom vidio sliku što može napraviti ako se odušak začepi od masnoće ili kamenca ili čega već. Meni to smrdi na pokušaj iznude neke odštete od proizvođača tih boca.

  • Moxa 05.06.2015.

    Općenito ovaj 24-sata ima problema s kopiranjem članaka. Prevodi su im kao i novinari katastrofa.

  • dario 1 1 05.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare