To je to što me zanima!

Bojan Ivošević fizički napadnut u centru grada: 'Prijetnje stalno stižu radi uvođenja reda'

Nažalost, svaki dan doživljavamo razne prijetnje radi uvođenja reda u gradu. Djelatnik jednog ugostiteljskog objekta ga je napao, rekao je Ivica Puljak
Vidi originalni članak

Dogradonačelnik Splita opet je Bojan Ivošević fizički napadnut u 18.30 sati nedaleko od Zlatnih vrata.

Prvo je došlo do verbalnog, a potom i tjelesnog nasrtaja na Puljkovog zamjenika, javlja Slobodna Dalmacija

- Nažalost, to se dogodilo maloprije. Moj zamjenik je napadnut fizički. Mi, nažalost, svaki dan doživljavamo razne prijetnje radi uvođenja reda u gradu. Djelatnik jednog ugostiteljskog objekta ga je napao. Na sreću, zamjenik je bio dovoljno priseban da izbjegne udarac.

POŽALIO SE NA MUP Ivošević: 'Komunalno je do sad ispisalo 98 kazni zbog kršenja javnog reda, policija pak nula!'

Pozvao je policiju koja je došla na očevid i nadam se da će se to razriješiti i da se takve stvari više nikad neće događati. Naš posao je težak sam po sebi i doživljavati prijetnje svaki dan, a sada i fizičke napade zaista je neprimjereno. To ne samo da nije ugodno, nego i svima nama izaziva stres, naročito zamjeniku u ovom slučaju. Apeliram na sve naše građane da se zaista suzdrže od takvih stvari. Ako imaju što reći ili kritizirati, neka to naprave, ali ovakvi napadi su zaista neprimjereni - kazao je Ivica Puljak za Novu TV.
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • njet njet 30.06.2023.

    fizicki napadnut za sto nema dokaza jer je "napadnuti" bio spreman i izbjegao udarac. pa onda budimo posteni i recimo da je to bio "pokusaj fizickog napada"...neuspjeli pokusaj fizickog napada u najbolju ruku. s druge strane, bilo bi zanimljvo cuti komentare navodnog "nasilnog ugostitelja" i njegovu interpretaciju situacije te, pogotovo, kompletan kontekst koji je doveo do neuspjesnog pokusaja fizickog "nasilja"

  • njet njet 30.06.2023.

    "ko s vragom tikve sadi, o glavu mu ih razbijaju!"

  • nikolina26 30.06.2023.

    jadni mi ko vodi ovaj grad

Komentiraj...
Vidi sve komentare