To je to što me zanima!

Boksač uhvatio pedofila kako siluje njegova sina

Bivši boksač Alexander Kuznetsov ubio je na Novu godinu pedofila s nekoliko udaraca u glavu. Sud bi ga mogao osloboditi svih optužbi
Vidi originalni članak

Ovih dana trebala bi biti donesena i presuda, a vjeruje se da bi Alexander mogao biti oslobođen. Alexander je tog 1. siječnja 2008. uhvatio studenta (20) iz Uzbekistana kako siluje njegova posvojenog sina. Na sudu je rekao da je dječak bio potpuno gol, bez svijesti i pretučen. Boksač je reagirao u trenutku i s nekoliko udaraca na mjestu usmrtio pohotnog studenta.
- Ne znam kako se to dogodilo. Nisam se mogao kontrolirati - rekao je Alexander na sudu. Kako dječak zbog traume nije ispitan, a nema ni svjedoka, cijela priča se temelji na Alexanderovoj iskrenoj izjavi, prenosi Pravda.
Ovaj slučaj sličan je onome iz 2003. godine kad je Alexandra Ivanikova stopirala auto. Stao joj je mladić Sergei B. koji ju nije odveo na njenu adresu već je zaustavio auto sa strane i od nje zatražio oralni seks. Alexandra ga je zamolila da pričeka da izvadi kondom iz torbe. Umjesto kondoma izvadila je nož i ubola ga u nogu, blizu testisa. Muškarac je iskrvario, a kako je riječ bila o samoobrani, sud ju je oslobodio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dirtyjozo 18.02.2010.

    naravno da ga treba osloboditi!!

  • Snow White 31.01.2008.

    i neka ga oslobode, svaka cast covjeku...

  • harley 31.01.2008.

    cestitam kralju..i svu srecu u zivotu..cistiji smo za jednog nametnika..

Komentiraj...
Vidi sve komentare