To je to što me zanima!

Bolesna Selena (5): Jedino što želim je da mi Modrić odgovori

Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena
Vidi originalni članak

Ona se zove Selena, ima pet godina i boluje od akutne limfoblastične leukemije s trenutačnom remisijom od prije šest mjeseci. I jedina želja joj je da joj Luka Modrić odgovori na pismo koje mu je napisala.

'Dragi Luka, moja seka ti piše ovo pismo jer sam ja još mala pa ne znam. Imam samo 5 godina. A kad ćeš ti doći kod nas?! Jednog dana ću te ja odvesti na piknik pa ćeš onda doći kod nas. Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih. Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači. Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena.'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 20.07.2018.

    Zaboga milog cemu napadati, nije bit u tome sto djete pise pismo. Pisali smo i mi kad smo bili mali svojim idolima. Ali novinari zasto takve poruke rastezete po medijima? To nije uredu!!! Nije korektno.

  • jo2hn8ny 20.07.2018.

    Evo lijepe prilike za vatrene. Neka se svaki od njih odrekne 10.000 kuna koje će dobiti od Pleny-a i neka taj novac daruju Dječjoj bolnici Klaičeva za ove male borce. I naravno, neka im dođu u posjetu.

  • Šmeker 20.07.2018.

    Ma Luka će ti doći osobno da se upoznate, siguran sam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare