To je to što me zanima!

Bolnici poklonio maketu jer su mu spasili život nakon infarkta

Osječanin Josip Milanović je prije deset godina imao infarkt. U bolnici u Vinkovcima je ležao 14 dana. Bolnici je sada poklonio maketu u znak zahvalnosti
Vidi originalni članak

Iskreno, još nitko nam se nikad nije zahvalio na takav način. No, nama je još draže vidjeti ga živog i zdravog, jer to znači da smo prije deset godina, kad smo ga spašavali, odlično napravili posao, rekli su u vinkovačkoj bolnici nakon što im je u petak Osječanin Josip Milanović uručio kao znak zahvalnosti maketu internog odjela u kojem je prije deset godina ležao 14 dana.

 Imao sam infarkt, Hitna me odvezla u bolnicu, a tamo sam bio zaprepašten njegom i toplinom koju su liječnici i cijelo medicinsko osoblje pokazivali prema pacijentima, kaže Josip

- Imao sam infarkt, Hitna me odvezla u bolnicu, a tamo sam bio zaprepašten njegom i toplinom koju su liječnici i cijelo medicinsko osoblje pokazivali prema pacijentima. Dugo sam razmišljao što napraviti kao, barem, znak pažnje prema onome što su mi uradili i na kraju sam se odlučio napraviti maketu internog odjela bolnice - rekao je Josip Milanović.

Prema vlastitom priznanju, maketu je radio nešto manje od tri mjeseca. Bilo je, kaže, "puno pipkavog posla", jer je trebalo napraviti dosta rezanja drveta i stakla. 

Njegovoj sreći nije bilo kraja kad su liječnici priznali da je maketa "u potpunosti preslik stvarnog izgleda bolnice".

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bbbdado 18.12.2013.

    Gospodin maketar Dimitrij Barba također je poklonio jednu predivnu sliku vaskularnom odjelu Kbc. Sestre milosrdnice

  • Rudolf I belong to Jesus 18.12.2013.

    Svaka čast Josipe, neka te prati Božji blagoslov na svakom koraku.

  • stvoriteljmg 18.12.2013.

    To je samo jedan primjer da imamo stručno medicinsko osoblje. ( Gos -Ostojić i Mrsić zašto stvarate psihozu u Hrvatskom zdravstvu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare