To je to što me zanima!

Otvorili Importanne, dojava o bombi u centru bila je lažna

Kako bismo zaštitili građane od potencijalne prijetnje, evakuirali smo Importanne centar, kažu iz policije. Provjeravaju pothodnik ispod glavnog kolodvora
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija potvrdila je u ponedjeljak popodne kako su utvrdili da je dojava o postavljenoj bombi u Importanne centru bila lažna. Nakon pregleda trgovačkog centra, on je ponovno otvoren.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je ranije evakuirala centar i ogradila ga nakon što su dobili dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi. Na terenu su bili brojni policajci koji su osiguravali ulaze u centar.

Rekli su nam da je bomba je u Importanneu pa smo morali čim prije izaći van, javljali su nam ranije Zagrepčani.

Riječ je o jednom od najprometnijih trgovačkih centara, koji je i tranzitno mjesto iz centra grada prema autobusima za Novi Zagreb i periferiju.

Iz policije su dodali kako tragaju za čovjekom koji je lažno dojavio da se u centru nalazi bomba.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Priska Bresci 29.07.2019.

    Bolesna pamet ili neki manijak

  • 29.07.2019.

    Da je za to kazna 10 god teskog zatvora, malo kome bi to palo na pamet ali, posto kod nas policija djeluje uglavnom na transparente malih ljudi, sto ocekivati.?

  • Cvrčko 29.07.2019.

    Za prave bombe nece biti dojave i za sve one tamnopute koji setaju kroz HR. Prosetajte Importanneom i oko kolodvora i na tramvajskim stanicama, puno ih je koji se smucaju po gradu, preko dana a jos vise kada se smraci. Prerastamo lagano u potencijalno opasnu metropolu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare