To je to što me zanima!

Boras se cijepio 'slučajno': Baš je bio kod zubara i ostale su dvije doze, za njega i suprugu...

Supružnici Boras cijepili su se u KBC Zagreb, a iz bolnice su objasnili da su baš taj dan oboje bili na pregledu i baš taj dan bilo je cijepljenje i baš je bilo viška doza...
Vidi originalni članak

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras cijepio se protiv korona virusa i to 25. siječnja ove godine, iako je korona virus prebolio u studenom. Cijepila se i njegova supruga. Cijepio se u KBC Zagreb i doznalo se kako mu je to uspjelo.

U telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr pročelnik Klinike za stomatologiju Željko Verzak iz zagrebačkog KBC-a objašnjava da se rektor sa suprugom našao na stomatološkom pregledu u trenutku kada se cijeli odjel cijepio na stomatološkom pregledu. Nakon procjepljivanja zdravstvenih djelatnika ostale su tri prorijeđene doze koje bi se inače morale baciti.

SKANDAL NA SVEUČILIŠTU Žrtve profesora kojeg je Boras nagradio: 'Stavio mi je ruku na koljeno i krenuo prema meni...'

"Taj dan pred kraj radnog vremena u poliklinici Klinike za stomatologiju na pregledu su bili supružnici Boras koji su se interesirali i za mogućnost cijepljenja u našoj ustanovi. Kako su tri doze cjepiva ostale neiskorištene najprije smo pokušali stupiti u kontakt s djelatnicima previđenima za cijepljenje za idući dan te smo u to vrijeme uspjeli dobiti samo jednog djelatnika koji se tada došao cijepiti, a preostalim dvjema dozama cijepljeni su supružnici Boras kako se cjepivo ne bi bacilo", objasnio je Verzak.

Rektor nije želio komentirati ove navode.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • EmilCandor 11.02.2021.

    Kakve su to razrijedjene doze? Postoji li taj pojam u struci uopce?

  • Tiha Žena 10.02.2021.

    Majke mi! Kako se to samo slučajno sve izdogađalo, ahhh život piše romane zar ne?

  • ivanunited 10.02.2021.

    Rektor s ko zna koliko plaćom kod stomatologa u bolnicu, dok ostali smrtnici plaćaju privatno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare