To je to što me zanima!

Borba bikova i natjecanje u starim seoskim disciplinama

Već tradicionalno 23. godinu za redom u Radošiću, zaseoku Škopljanci, u nedjelju se održava seoska olimpijada starih športova i borba bikova
Vidi originalni članak

Već tradicionalno 23. godinu za redom u Radošiću, zaseoku Škopljanci, u nedjelju se održava seoska olimpijada starih sportova i borba bikova. 

U programu će se naći stare sportske discipline poput potezanja konopa, obaranja ruku, skoka u dalj i mnoge druge.

Natjacanja su započela u 9 sati, a završavaju atraktivnom borbom bikova (bikijada). Posjetitelji će moći uživati i u kulturno – zabavnom programu, tradicionalnoj gastronomskoj ponudi i sajmu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sve za dom 09.10.2016.

    Jesu vam jadne životinje kad trpate u guzicu??

  • 1234567890 09.10.2016.

    Vi što se kunete u neko mučenje životinja znajte da ti seljaci od toga žive, a bikovi žive od tih ljudi. Borba životinja u prirodi je gle, prirodna. Više se zapitajte što vaš pesek misli o vama kad ga vodite na lancu u šetnju. Pas na uzici i njegov život u 40 kvadrata stana nije mučenje životinja? Spominjete neki primitivizam? Pa oprostite što ljudi sa sela nemaju mogućnosti kao vi iz Zagreba. Pustite narod da živi kako je naučio živjet, a ako imate što protiv onda potpomognite hrvatsko selo.

  • kažemja 09.10.2016.

    Jak spektakl!! Obična seljačija i primitivizam.Ovakvih nakaradnih i bezveznih mučenja životinja ima valjda još samo na brdovitom Balkanu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare