To je to što me zanima!

Ležao na ulici razbijene glave, sad se u Splitu bori za život...

U subotu u ranim jutarnjim satima je policija pozvala Hitnu pomoć koja je ozlijeđenog muškarca prvo odvela u ambulantu na Visu, a zatim su ga i helikopterom prebacili u Split
Vidi originalni članak

Muškarac (30) pronađen je u subotu ujutro u ranim jutarnjim satima kako leži na šetalištu na Visu. Policija je dojavu dobila u 6.50 i došla na mjesto događaja, a zatim nazvala Hitnu pomoć. 

Prevezli su muškarca u ambulantu u Visu, a zatim helikopterom u splitsku bolnicu gdje je bio i na operaciji, javlja Dalmacija Danas. 

Muškarac ima teške ozljede glave i bori se za život. 

- Nemamo nikakva saznanja koja bi upućivala da se radi o kaznenom djelu. Naknadnom provjerom događaja nismo dobili nikakvu informaciju da je tu večer na tom području bila ikakva situacija koju bi doveli u svezi s ovim događajem. Ono što znamo jest da je 30-godišnjak u noći s 18. na 19. listopada bio s društvom na brodu nakon čega su se otišli u jedan od kafića u Visu. U nekom momentu svatko je otišao na svoju stranu, a što se dalje dogodilo to do ovog trenutka nismo uspjeli ustvrditi - rekla je glasnogovornica policije. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • OneTwo_1 23.10.2019.

    Lice politike i adezea. Hrvatska se utapa u nacionalizmu i fašizmu uz podršku adezea i ostale klientele.

  • krissari72 23.10.2019.

    Kod nas sve neke cudne stvari, pretuceni ljudi, po zivot opasne povrede al nitko pojma odakle..hm, malo morgen!

  • SAIBABA 22.10.2019.

    Kome je zasra otalen teba krenuti , ili je mozda kamatar . Nije dobio napamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare