To je to što me zanima!

Borrell otkrio detalje: 'Novi paket sankcija uključuje naftu, daljnje isključenje iz SWIFT-a'

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen predstavit će šesti paket sankcija u srijedu ujutro u Europskom parlamentu
Vidi originalni članak

Visoki predstavnik EU-a Josep Borrell najavio je da će novi paket sankcija protiv Rusije uključivati izvoz nafte, još više ruskih banaka te osobe odgovorne za širenje lažnih vijesti i dezinformacije.

Borrell je preko Twittera poručio da se radi na šestom paketu sankcija koji predviđa isključenje iz SWIFT-a još više banaka, proširenje popisa sankcioniranih na širitelje dezinformacija te uvoz ruske nafte.

ZAROBLJENO 200 LJUDI Ruska vojska gađa čeličanu u Mariupolju u kojoj ima još civila

Očekuje se da će predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen predstaviti šesti paket sankcija u srijedu ujutro u Europskom parlamentu.

Prijedlog sankcija trebaju odobriti države članice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nisam ja ništa 04.05.2022.

    Je li primila Zelenskog u EU ili u Ukrajini? Kakve su vam to sankcije Rusiji, a ukidate svom narodu jeftine energente i uvodite skupe, i to malo po malo jer se bojite da vas vlastiti narod ne skonta. 😆

  • kakomijetakomije 03.05.2022.

    meni se čini da provode plan klausa Švb

  • ilmare 03.05.2022.

    Ništa nam neće nedostajati nakon sankcija Rusiji,ali ćemo sve skupo plaćati,jer cijene će zahvaljujući sankcijama ići uvis. Samo što neki neće moći plaćati,a neki hoće. I to oni koji te sankcije olako donose..

Komentiraj...
Vidi sve komentare