To je to što me zanima!

Bošnjački političar i Fred Matić otišli s Kolindinog govora: 'Ni moj želudac nije od rostfraja'

Odluka da napustimo dvoranu je sasvim prirodna kada je osoba koji govori o miru na svoju inauguraciju pozvala sve one koji su taj mir ugrozili, poručio je Predrag Fred Matić
Vidi originalni članak

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović napustio je EU parlament dok je u njemu govorila bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Držala je govor na panelu EXPO 'Uloga parlamenta i međunarodnih organizacija'. 

O svemu se oglasio na Facebooku. 

NASLIJEDIT ĆE STOLTENBERGA? Kolinda: Putin nije isti čovjek s kojim sam ja razgovarala. Hoću li biti čelnica NATO-a? Prerano je

- Nemam problem sa suprotnim stavovima. Godinama učim da pristojno komuniciram i pažljivo slušam. Ali da slušam Kolindu "10.000 islamskih terorista u BiH" Grabar Kitarović kako govori o toleranciji i koegzistenciji - ne mogu. Zato nas je nekoliko izašlo van dok ona govori, pored ostalih i kolega iz Parlamenta EU Predrag Fred Matić - napisao je. 

To je potvrdio i sam Matić. 

TKO NAKON STOLTENBERGA? Francuzi tvrde: Kolinda Grabar Kitarović je glavni favorit za mjesto buduće šefice NATO-a

- Odluka da napustimo dvoranu je sasvim prirodna kada je osoba koji govori o miru na svoju inauguraciju pozvala sve one koji su taj mir ugrozili. Ni moj želudac nije od rostfraja - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • lokal patriota 29.03.2022.

    I sve ovo govori veliki invalid i ratnik Fred Matić. Jad i bijeda njegove tolerancije i kulture.

  • billi Galeb 29.03.2022.

    A to onaj sto je iz srpskog logora izasao sa stekom naj skuplji cigareta u ti vrijeme

  • Zagorec se ali sam trijezan 29.03.2022.

    16.000radikalnih islamista u BiH iz Afganistana koji su ostali od rata plus domaci radikalni bosancerosi.Mudjahedini Haso Mujo .ima svega .Imam razumijevanje za Hrvate i Srbe u BiH .

Komentiraj...
Vidi sve komentare