To je to što me zanima!

'Botoks mama' sada tvrdi kako joj je list The Sun platio da laže

Kerry Campbell (34) iz San Francisca zapravo se zove Sheena Upton. Kaže da je sve učinila zbog novca, no da nikad kćeri nije davala botoks. Nju je uzela socijalna
Vidi originalni članak

'Botoks mama' opet je promijenila priču i sada tvrdi da je sve bila laž za koju ju je platio britanski list The Sun. Kerry Campbell (34) iz San Francisca kaže da nikad kćeri nije ubrizgavala botoks, no za 200 dolara koje joj je list ponudio, pristala je lagati. Priznala je i da joj je pravo ime Sheena Upton te da se nadala novcu od intervjua s raznim medijima. The Sun je sve zanijekao, a Kerry, odnosno Sheena, je preko vikenda ostala bez kćeri. Sada je dala ovjerenu izjavu da je sve bila laž.

- Dali su mi scenarij i upute za intervju. Dobila sam 200 dolara za tu priču - rekla je Kerry. U cijeloj priči sudjelovala je i djevojčica (8) koja je tvrdila da se slaže s botoksom jer ljepše izgleda bez bora. Nju je socijalna služba smjestila kod rodbine. Glasnogovornica ABC-ja, koji je prvi donio priču, rekla je da istražuju Kerryjine tvrdnje, prenosi FoxNews.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gawran 22.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mušica 21.05.2011.

    na lomaču...

  • user_104715 20.05.2011.

    a vidi se da zena nije pri zdravoj pameti. i da je sve bila laz kako kaze, maloj je ipak bolje s nekim drugim. sta ce joj takva kokos od matere. tak se javno sramotit! a sto je najgore i dijete je uplela u to. jadna mala. nekima treba zabranit da se razmnozavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare