To je to što me zanima!

'Božić je ljepota rođenja, ipak neki žele legalno ubijati djecu'

Stoga mi pastiri moramo govoriti o tome i prosvijetliti svoj narod da se bori za život, a protiv smrti, izjavio je biskup Košić, stojeći uz jaslice s vojnicima
Vidi originalni članak
Biskup Vlado Košić, i inače poznat po svojim kontroverznim istupima, na sinoćnjoj je polnoćki ponovno poslao nekoliko problematičnih poruka. Sve to učinio je u crkvi, za Božić ukrašenoj jaslicama u kojima su bile figure vojnika, javlja Telegram.
 
- Božić je proslava ljepote rođenja jednog djeteta, ali ipak postoje i oni koji se ne vesele tome kao i oni koji čak ni ne žele da se dijete rodi - izjavio je Košić.
KOŠIĆ: 'Danas je pitanje žene svedeno na nadmetanje s muškarcima'
 
- Danas na žalost postoje i oni koji već začetom djetetu ne dopuštaju da se rodi pa sve čine kako bi spriječili njegovo rođenje. Spremni su učiniti sve ne želeći prihvatiti novi život, novog čovjeka - dodao je, aludirajući na pravo žene na prekid trudnoće.
 
'MORAMO TOME REĆI NE' Košićeva uskrsna čestitka: 'U obrazovanje ulaze perverzije'
 
Dotaknuo se zakona o pobačaju kojim se, tvrdi Košić, 'legaliziralo ubojstvo djeteta'.
 
- Stoga mi pastiri moramo govoriti o tome i prosvijetliti svoj narod da se bori za život, a protiv smrti -  poručio je Košić, stojeći uz jaslice s vojnicima.
 
Idi na 24sata

Komentari 277

  • Schpricer 26.12.2018.

    Evo zbog čega mi je moderator dodijelio žuti karton i izbrisao me, citiram:" Košiću, koliko si beskućnika nahranio danas na Božić?, Koliko si pomogao samohranih majki sa djecom na današnji Božić? Koliko si siromašnih pomogao na bilo koji način na današnji Božić!.....Eto zbog čega se ovdje briše i dobija žuti karton!!!

  • OttoVonBiscmark_1 26.12.2018.

    „ I žena (bludnica) bijaše odjevena u grimiz i purpur, i nakićena zlatom i dragim kamenjem i biserjem. U ruci joj bijaše zlatna čaša puna gnusoba i nečistoće bluda njezina“ (Otkrivenje, 17,4) ...zašto me ovo asocira na papu, kardinale, biskupe i popove?

  • floydri 26.12.2018.

    Svaki Košićev javni nastup je nastup u korist pristaša slobodnog izbora, protivnika abortusa. Eh, da se bar gospođa Košić prije 60-ak godina odlučila....ova zemlja bi danas bila bar mrvicu bolje mjesto....

Komentiraj...
Vidi sve komentare