To je to što me zanima!

Božićni ukrasi usred Biograda: Posjetitelji 'čekaju' novu godinu

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije, u Biograd se vraća 'Slovenski vikend', manifestacija u kojoj će cijela biogradska riva zasvijetliti u tisućama Božićnih lampica...
Vidi originalni članak

Praznik rada u Biogradu će ujedno značiti i proslavu nove 2021. godine, a za što će se pobrinuti Željko Bebek u petak navečer. Točnije, proslava se očekuje večeras u sklopu manifestacije Slovenski vikend koja se zbog pandemije nije mogla održati zadnje dvije godine.

U petak navečer tako će nastupiti Željko Bebek, s kojim će svi posjetitelji moći vratiti vrijeme unazad i slaviti doček 2021. godine. Velika posebnost su i Božićni ukrasi, pa će biogradska riva zasvijetliti tisućama lampica, a bit će i vatrometa.

U subotu izložba Spačeka, a nedjelju rekreativna vožnja biciklom

Oni koji ne uspiju u kratkim rukavima dočekati 'novu godinu', u subotu mogu uživati u izložbi Citroenovih Spaćeka te nastupima Zlatka Pejakovića i Davora Borne. U nedjelju, na Praznik rada, bit će još opuštenijih oblika zabave, počevši od rekreativne šetnje.

- Nedjelja 1. svibnja rezervirana je za rekreativnu obiteljsku vožnju biciklom i rekreativnu šetnju Biograd WALK koja svake godine plijeni pažnju i okuplja veliki broj sudionika. Nakon registracije sudionika u centralnom parku kod kolodvora i doručka koji priprema hotelska kuća Ilirija d.d. od 500 jaja koje će donirati Vrana d.o.o. iz Biograda na Moru, u 11:00 sati kreće se u rekreativnu šetnju biogradskom obalom i plažama do Fun parka Biograd. Po završetku slobodnog vremena u zabavnom parku, iz Crvene Luke brodom „Nada“ sudionici šetnje vraćaju se na rivu gdje ih čeka domjenak i nastup klape Bunari - navode organizatori iz Turističke zajednice Biograda na Moru.

Manifestacija je otvorena svima te vas ne treba zbuniti što njeno ime čini 'Slovenski vikend'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 30.04.2022.

    Jel može Hrvatski vikend na Bledu isto tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare