To je to što me zanima!

Božićno čudo: Pronašli brata i sestru nakon pune tri godine...

AUSTRALIJA: Djeca su nestala početkom prosinca 2014., nakon što ih je otela majka. Tri godine kasnije, djeca i majka pronađeni su 150 kilometara od mjesta nestanka - dječje škole...
Vidi originalni članak

Brat i sestra iz Australije čudesno su pronađeni tri godine nakon nestanka. Bilo je predbožićno vrijeme u Brisbaneu 2014. kad su Serena (5) i Thomas (4) Speath čekali svog oca da dođe po njih nakon škole.

No, do njihovog susreta nije došlo, pa je otac Harry prijavio policiji nestanak svoje djece i njihove majke Jane Adare, svoje bivše supruge, piše Meaww.

Tri godine kasnije, Serena (8), Thomas (7) i Jane (48) pronađeni su u zaleđu Sunshine Coast u australskoj državi Queensland, oko 150 kilometara od mjesta nestanka. Potraga je bila otežana zbog niza 'zagonetnih situacija i lažnih iskaza', priopćio je australski savezni sud.

Otac Harry, danas 61-godišnjak, bio je u strahu da je majka s djecom otišla u Europu, s obzirom na to da ima i britansko državljanstvo. Stoga je na Facebooku otvorio grupu posvećenu pronalasku svoje djece, što mu se u konačnici i isplatilo.

U svibnju su stručnjaci grafički prikazali kako bi Serena i Thomas trebali izgledati danas. Prije dva tjedna, Harry je na svom Facebook profilu posvetio dirljivu objavu povodom treće godišnjice nestanka svoje djece.

Australska federalna policija potvrdila je da je riječ o obiteljskoj otmici, a majku otmičarku čekaju optužnica i suđenje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kara marko 24.12.2017.

    Pazi ovo, božićno čudo. Svašta. Kako su pronađeni a da bi bilo čudo. Zanimljivo je da u Australiji djeca pohađaju školu već s 4 godine. Ovaj članak nije dostojan ni djeteta.

  • zvjezdana pikl_1 23.12.2017.

    Nažalost sve je više dijece i odraslih koji nestaju.Da li je tome doprinjela moderna tehnologija ili neki drugi razlog ne znam. Jedno je sigurno: Ovo je stvarno Božićno čudo i njihova obitelj se ponovno rodila.

  • mimara 23.12.2017.

    Sve mi to pomalo cudno.Zar nisu mogli majku locirati ,Pratiti i doznati da su djeca kod nje. Ali sve u svemu glavno da su djeca ziva i zdrava a za ostalo je lako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare