To je to što me zanima!

Božinović: Situacija nije bolja, produžit ćemo odluku o radnom vremenu klubova

Božinović je odgovorio na pitanja o mogućnostima da se u Hrvatskoj smanji broj odbijenih zahtjeva viza za SAD, kao jedan od uvjeta za potpuno ukidanje viznog režima
Vidi originalni članak

Ta odluka je bila donesena jer se epidemiološka situacija pogoršala. Nažalost, ne možemo reći da se poboljšala ovih dana, i to presumira da će odluka biti produžena, komentirao je Davor Božinović za N1, odluku o ograničenju radnog vremena noćnih klubova koja je istekla u ponoć.

VIDEO S PRESICE Božinovićev odgovor na pitanje zašto su nakon 4 dana otvorili teretane vrijedi poslušati

Božinović je odgovorio na pitanja o mogućnostima da se u Hrvatskoj smanji broj odbijenih zahtjeva viza za SAD, kao jedan od uvjeta za potpuno ukidanje viznog režima.

- To je proces koji uključuje cijeli niz poslova i bilateralnih dogovora i sporazuma što je redom obavljeno i potpisano. Prošle godine postotak odbijenih zahtjeva bio je nešto iznad tri posto - izjavio je Božinović te apelirao na građane Republike Hrvatske da zahtjeve podnose svjesni realnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 07.09.2020.

    sve ukidaj, zatvaraj sve...samo maske daj, nista ne pitaj

  • covid19pro 07.09.2020.

    Znači iako ta zabrana nije donijela nikakve pozitivne rezultate kao ni nošenje maski,oni nastavljaju uništavati hrvatsku

  • Hiroo_Onoda 07.09.2020.

    Nemoćni ste i ništa nemate pod kontrolom. Jedino vam lova na račune redovno kaplje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare