To je to što me zanima!

Brač: Dječak kupio pušku, kalašnjikov i dvije pancirke

Otac mladog Bračanina (17) ne zna od kuda njegovom sinu novac za oružje. Sin mu nije htio reći gdje je i kako nabavio oružje i dvije pancirke
Vidi originalni članak

Bračanin (17) svojim se prijateljima hvalio sa automatskom puškom, kalašnjikovim i dvije pancirke koje ima na raspolaganju u kući u Sumartinu. Oružje je našla policija i zaplijenila.
- Nisam mu dao novac za kupnju oružja i pancirki, a niti ga je on mogao zaraditi. Moj sin sada plače - priča njegov otac. Sin nije htio ni ocu reći kako je došao do oružja. Otac vjeruje kako je njegov sin iz svega toga naučio pouku te da više neće nabavljati oružje, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ana katarinja 14.03.2009.

    Voljela bih da mi netko pokaže način kontrole sedamnaestogodišnjaka. Kako ga mogu kontrolirat iako to žarko želim, ako me je on naučio čak i upaliti kompjuter ili nešto instalirati. Očito su stalno u prednosti samo na različit način nego li smo mi bili spram naših roditelja. Vrijeme je nemilosrdnije i brže a oni puno hrabriji. Vjerujte mi , ako vam je dijete sastavljeno od sličnog \"matrijala\" kao i vi , 50 % vam jamčim uspjeh, a ako li je svoje , samo se pomolite jer vam drugo ništa ne preostaje. (Vlastito iskustvo). Ironija je što se neke loše stvari uglavnom događaju roditeljima koji puno paze, pa na kraju krajeva više ne znam kako bih i još gore gdje griješim.

  • žela 14.03.2009.

    pa di je to mogao sakriti da roditelji to nisu vidli? nije to kutija šibica.

  • COSA-NOSTRA 14.03.2009.

    A di se on to uputio s tim arsenalom? Odma s njim u psihologa dok nije i on nekog ubio. Šta je s tom dicom jbt?

Komentiraj...
Vidi sve komentare