To je to što me zanima!

Brač: Par iz Nizozemske teško se ozlijedio na četverociklu

Nakon pružene liječničke pomoći, 49-godišnjaku je utvrđena teška tjelesna ozljeda, dok je 52-godišnjakinji utvrđena teška ozljeda u predjelu glave opasna po život
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u srijedu popodne dogodila na Braču teško je ozlijeđen nizozemski par na četverociklu, a suvozačica je u životnoj opasnosti, doznaje se u splitskoj policiji.

Prometna nesreća dogodila se u srijedu oko 13.30 sati kada je 49-godišnji državljanin Nizozemske upravljajući četverociklom, na kojem je s njim bila 52-godišnja suvozačica, isto Nizozemka, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika.

"U tom je trenutku prednjim lijevim dijelom četverocikla udario u prednju lijevu stranu osobnog vozila kojim je upravljao 34-godišnjak.

Nakon pružene liječničke pomoći, 49-godišnjaku je utvrđena teška tjelesna ozljeda, dok je 52-godišnjakinji utvrđena teška ozljeda u predjelu glave, kvalificirana kao opasna po život. U tijeku je kriminalističko istraživanje", kazali su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tiranosaurus 26.07.2019.

    Moji sugrađani..želim im brzi oporavak

  • volimpršut 25.07.2019.

    Četverocikl?!! hahahah majko moja i našeg jezika!

  • 24 SATA NON-STOP 25.07.2019.

    i hrvati to rade...moji poznanici iznajmili quad prije par godina, on sjeo iza, dao zeni da vozi... a ona uletila u krivinu pod punim gasom i onda preko ceste zabili se u brdo. poceo se quad penjati i izvrne se jos na njih.. dobro su prosli, samo se jako natukli i izgrebali gadno.. nakon toga, godisnji odmor 10 dana mic po mic u hladovini, jedva covjek auto odvezao kuci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare