To je to što me zanima!

Braća Gjoni ipak neće u robne zalihe: Odbili im ponudu za kineske zavoje koji nisu sterilni

Nakon teksta u 24sata i nakon što je dobila analizu ravnateljica Robnih zaliha Anja Bagarić tražila je od Ministarstva zdravstva da provjeri robu koju je ponudila mala pulska tvrtka. Doznajemo da su rezultati porazni
Vidi originalni članak

Mala pulska tvrtka braće Gjoni ipak neće dobiti novi milijunski posao s državom nakon što smo zadnjih mjesec dana postavljali upite i pisali o neobičnoj ponudi. Državne Robne zalihe su tražile 5000 paketa za hitnu medicinsku pomoć i procijenili su njihovu vrijednost na 3,75 milijuna kuna. Tvrtka Medical and Pharm Trading, koju vodi mladi liječnik Dominik Gjoni, ponudila je tu sanitetsku opremu za tek dva milijuna kuna s PDV-om. Proizvođač Lola Ribar ponudio je cijenu od 3,6 milijuna kuna, a dvije veledrogerije su dale ponude na četiri milijuna kuna. Podsjetimo, preko svojih tek osnovanih tvrtki oni su već dobivali milijunske poslove od države. Iako su bili tek osnovani, Vlada je prije dvije godine od njih htjela kupiti medicinske maske direktnom pogodbom za 19 milijuna kuna, ali su od toga odustali. Robne zalihe su direktno od njihovih tvrtki ranije kupile i brze testove na COVID-19 za škole vrijedne 26 milijuna kuna, te prije 1,5 milijuna brzih antigenskih testova.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • larry david 24.11.2022.

    Ako je to stvarno tako, a je, to je kazneno djelo.

  • melin51 24.11.2022.

    Propadaju nam natječaji zbog pogodovanja onima sa HDZ knjižicom. Zar nije jednostavnije natječaje dopuniti uvjetom da se ne mogu javljati pripadnici HDZ-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare