To je to što me zanima!

Bračni par se htio ubiti zbog novca i neimaštine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Liljana Rudinski (48) i suprug Ante (36) u očaju su otvorili plinsku bocu i popili tablete. Spasili su ih susjedi koji su nanjušili plin i pozvali policiju
Vidi originalni članak

Ja volim život i ne bih to nikad više ponovila, kaže Liljana Rudinski (48), koja se u ponedjeljak zajedno sa suprugom Antom (36) pokušala ubiti. Otvorili su plinsku bocu i popili tablete. Spasili su ih susjedi koji su nanjušili plin i pozvali policiju. Liljana priča da ih je na očaj natjerala neimaština i pritisci da napuste stan koji je njezin otac prodao.
- U jednom trenu smo samo odlučili završiti sa svom tom mukom. Progutali smo tablete i zaspali - priča Liljana.
Njezin suprug je psihički bolesnik i zadržan je na liječenju. Već 19 godina su nezaposleni i žive od socijalne pomoći. Imaju 800 kuna prihoda na mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Kakma 30.04.2008.

    Strasno,zaista jadna i beskrajno siromasna Familija.

  • hanna321 30.04.2008.

    jadni ljudi,bas mi je zao...

  • Sofi 30.04.2008.

    U vezi one žene pravnice, koju je Gmolak spomenuo/a, ta žena je prvo tražila posao u struci, tj. bila je izbirljiva i onda kad ga nije mogla naći, nakon par godina ju više nitko nije htio zaposliti, jer nikad nije radila! A sad želi radit bilo što i čak se kandidirala da radi u gradskoj čistoći. Imam i ja takvu frendicu, koja je završila ekonomiju i pet godina je odbijala raditi išta drugo osim toga. Zatim je snizila kriterije radila bilo što, ali da je kancelarijsko, pa je još 5 godina tražila posao... A sad ju nakon 10 godina nitko neće zaposliti jer poslodavci misle da je lijena ili mutava ili nesposobna kad si 10 godina nije mogla naći posao!!!! Ja sam još za vrijeme faxa krenula VOLONTIRATI i besplatno raditi razne poslove, i gle čuda, tamo su ljudi skužili da znam, hoću i mogu, pa su mi dali posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare