To je to što me zanima!

Brammertz tražio poništenje odluke: Hoće Šešelja u zatvoru

Serge Brammertz tražio je od Žalbenog vijeća haaškog suda da poništi odluku Raspravnog vijeća o puštanju optuženog ratnog zločinca na privremenu slobodu
Vidi originalni članak

Serge Brammertz tražio je od Žalbenog vijeća haaškog suda da poništi odluku Raspravnog vijeća o puštanju optuženog ratnog zločinca Vojislava Šešelja na privremenu slobodu i vrati ga u zatvor. 

Raspravno vijeće je 13. siječnja odbilo zahtjev glavnog haaškog tužitelja da vrati Šešelja u Scheveningen, pa se obratio višoj instanci kako bi poništili odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu te je zatražio da nalože Raspravnom vijeću da sazove saslušanje o uvjetima za eventualno produljenje privremene slobode.

U svom zahtjevu Brammertz piše da je Raspravno vijeće pogriješilo kad ga je odlučilo ostaviti na slobodi propustivši odlučiti o dva ključna pitanja: je li prekršio uvjete dajući sporne javne izjave te mogu li ostati na snazi minimalni uvjeti koje je odredilo Raspravno vijeće za Šešeljevo puštanje do izricanja nepravomoćne presude.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • CoolioPhotography 17.02.2015.

    Na goli otok s njime. Dajte ga hrvatskoj isporučite

  • HE-MAN 22.01.2015.

    Dok ovi igraju igre i traze i zahtjevaju nesto od jedni drugih narodu je isto ako ne i gore.Sve su vam to zavlacenja i kupovanje vremena.Ako zelite pravdu onda se za nju morate sami IZBORITI.Nitk na zemlji vam je nece dati.

  • MiroTvorac_3 21.01.2015.

    koja ce to zalost nastupiti medju udbokomunjarama,cetnicima orjunasima,jugoslovenima,dokumentama,udbaskim medijima.....ako im saveznik seselj iz domovinskog rata bude vracen u hag.......e kolinda, kolinda sto nam to radis....

Komentiraj...
Vidi sve komentare