To je to što me zanima!

Branitelji će kampirati ispred Ministarstva i zgrade Sabora

Petar Janjić Tromblon je na prosvjed pozvao sve obespravljene hrvatske branitelje koji nisu riješili svoj status po osnovi mirovine, invalidnine, stambenih problema...
Vidi originalni članak

Branitelji su najavili u utorak kako će od sljedećeg ponedjeljka kampirati ispred Ministarstva branitelja i Sabora, piše Večernji list

Predsjednik Udruge ratnika Hrvatskog obrambenog rata Petar Janjić Tromblon je rekao kako na prosvjed pozivaju sve obespravljene hrvatske branitelje koji nisu riješili svoj status po osnovi mirovine, invalidnine, stambenih problema, bolesne djece kao i razvojačene branitelje koji nemaju posla. 

Objasnio je kako ovakvim specifični prosvjedom žele ukazati na to kako im je život 'zbog ove i ovakve vlasti sretan te da se radi toga isto tako mogu lagodno i opustiti'.

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 142

  • pechvogel 31.03.2011.

    Tako je!! Čestitke...

  • deny_os 30.03.2011.

    Dosta ljudi na netu pišu da smo se borili za povlastice. Želim takvima malo objasniti da u toku rata 1991g nitko od branitelja nije znao da će kasnije postojati bilo kakve povlastice ili prava. To se napravilo tek kasnije, a najviše toga tek 1997g. Ratovao sam da obranim svoj život i obitelj, svoju kuću i svoj grad te da mi moju teško stečenu imovinu ne otmu ili spale četnici. Molim Vas malo razmislite o stvarima koje pišete. Nemojte biti zavidni na mirovinama koje imaju invalidi. Vrlo rado bi dao svoju mirovinu i sve povlastice za status zdrave osobe. Do rata sam bio odličan sportaš, a nakon rata invalid koji se jedva kreče. Imam mirovinu 2114 kuna koju mi je SDP režirao. Mislim da meni ili nekome u istoj situaciji na tome nitko ne treba biti zavidan. Nemaju svi branitelji velika primanja. Zbog malog broja idiota koji se u javnosti eksponiraju i bahate ne treba invalide prozivati i poistovječivati sa lažnjacima. U revizijama koji neki prizivaju neće stradati lažnjaci koji su kupili papire te su im savršeni nego će najviše stradati pravi branitelji koji se nisu borili za papire i možda nemaju savršene papire. U uredima za obranu postoje precizne evidencije tko je šta radio i gdje je bio. Državna tijela samo to trebaju pogledati i prema tome urediti statuse i eto jednostavnog i pravednog rješenja za eliminaciju lažnih statusa.

  • user_77770 30.03.2011.

    Bravo branitelji samo naprijed, ako mogu lažni branitelji (Kosoričini prijatelji) imat sva prava koja nisu zaslužili možete i morate i vi koji ste branili lijepu našu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare