To je to što me zanima!

Braniteljske udruge najavile da stižu na prosvjed u Vukovaru

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pozvao je sve građane Vukovara i cijelu hrvatsku javnost na mirni prosvjed protiv sramotne šutnje institucija hrvatskog društva. Prosvjed će biti 13. listopada
Vidi originalni članak

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH poduprli su u utorak apel vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za procesuiranjem svih ratnih zločina počinjenih u Vukovaru i na Ovčari te najavili sudjelovanje u mirnom prosvjedu koji će se zbog nezadovoljstva tempom rada institucija u vezi s tim pitanjem održati u Vukovaru 13. listopada.

- Zbor udruga veterana gardijskih postrojbi i Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata RH donijeli su jednoglasnu odluku da će dana 13. listopada sudjelovati  na skupu 'vapaj za žrtvu' u Vukovaru" - stoji u zajedničkom priopćenju koje potpisuju predsjednici udruga, Miljenko Kolobarić i Zoran Maras.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pozvao je sve građane Vukovara i cijelu hrvatsku javnost na mirni prosvjed protiv sramotne šutnje institucija hrvatskog društva koji će se održati 13. listopada na Trgu Republike u Vukovaru.

"Mi, hrvatski branitelji, podupiremo apel za procesuiranje počinitelja svih ratnih zločina. Naše članice organizirano u zajedništvu doći će na navedeni skup", poručili su iz dviju udruga.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ina67 03.10.2018.

    I opet su one stare prave: Dođe maca na vratanca, ili ona Tko pod drugim jamu kopa sam u nju pada. A možda i ona Tko bi doli sad je gori, a može i obrnuto. U svakom slučaju i ona najbolja: ne čini nikom što ne želiš sebi.Toliko.

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 03.10.2018.

    Da "Zbor udruga veterana domovinskog rata"... jbt...

  • Plejada 03.10.2018.

    Branitelji, postali ste kasta za sebe. Maknite se više iz naših života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare